Lifestyle|31.05.2021 22:50

Brad Pitt - Andra Day: Νέο ειδύλλιο για τον ηθοποιό; Την πολιορκεί από τα Όσκαρ

Newsroom

Χαρούμενος ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) με τη νίκη του στη δικαστική μάχη για τη συνεπιμέλεια των έξι παιδιών του με την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο ξένος Τύπος ξοδεύει μελάνι για τη φημολογούμενη νέα του κατάκτηση. Ο Πιτ φαίνεται ότι έκανε θραύση στα φετινά Όσκαρ, αφού μετά από το αθώο φλερτ που αντιμετώπισε από την γλυκύτατη 73χρονη Γιουν Γιου-τζουνγκ, ο ηθοποιός γνώρισε μια γυναίκα που τον εντυπωσίασε. Το όνομά της είναι Άντρα Ντέι, είναι 37 ετών, υποψήφια για Όσκαρ και με απίστευτη φωνή! 

Διαβάστε επίσης: Nicole Poturalski: Το «σκάνδαλο» πίσω από τη νέα σύντροφο του Μπραντ Πιτ

Ο 57χρονος χολιγουντιανός σταρ εθεάθη μαζί της στα backstage των Όσκαρ και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τη φλέρταρε. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές: «Η Άντρα βρίσκεται στο ραντάρ του Πιτ εδώ και λίγο καιρό». Οι στήλες των σκανδαλοθηρικών περιοδικών αναφέρουν ότι ο Πιτ θαμπώθηκε από την ομορφιά της τη βραδιά των Όσκαρ και έκτοτε κάνει κινήσεις για να τη γνωρίσει καλύτερα. Εκείνο το βράδυ αντάλλαξαν τηλέφωνα και ακολούθησε συνάντηση.

Στα 37 της, η Άντρα Ντέι παρότι έχει ήδη κάνει όνομα στον καλλιτεχνικό χώρο, και κυρίως στο τραγούδι, δοκιμάστηκε στον ρόλο της Μπίλι Χόλιντεϊ που την οδήγησε στις υποψηφιότητες των Όσκαρ. Γεννημένη το 1984 στο Σαντ Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, η Κασάντρα-Μονίκ Μπάτι, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Αντρα Ντέι, έγινε αρχικά γνωστή κυρίως για το υπέροχο άλμπουμ της «Rise Up», που έκανε θραύση και την οδήγησε στις υποψηφιότητες των Grammy.

Η Ντέι υποδύεται την Μπίλι Χόλιντεϊ στην ταινία του Λι Ντάνιελς «The United States vs. Billie Holiday» και για αυτή τη δουλειά της απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας σε δραματική ταινία.

Όλες οι ειδήσεις

Τάνια Μπρεάζου στο ethnos.gr μετά τον τελικό του YFSF All Star: Πώς θα γιορτάσει τη νίκη, τι θυμάται από το show και τι ετοιμάζει

Δέσποινα Βανδή: Aποκάλυψε τον λόγο που αρνήθηκε να πάει στη Eurovision

Tα ζώδια σήμερα 31 Μαΐου: Σκορπιοί, σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά σας

Αντζελίνα ΤζολίζευγάριΜπραντ ΠιτΧόλιγουντηθοποιόςΆντρα Ντέι