Lifestyle|02.06.2021 16:11

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Δεν έχω μετανιώσει για το βίντεο, υπάρχουν πιο σημαντικά πρότυπα» - Έξαλλη η Σκορδά

Newsroom

Θύελλα αντιδράσεων στα social media έχει προκαλέσει το βίντεο που δημοσίευσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία πολιτεύεται με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Θεσσαλονίκης. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αποφάσισε να μιλήσει για τα πρότυπα ομορφιάς, φροντίζοντας να μας ενημερώσει για το «πόσο πολύ σιχαίνεται τις αξύριστες μασχάλες και τα αξύριστα πόδια των γυναικών, αλλά και τη γυναικεία φύση των αντρών». Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αναφέρει ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές απειλούν την «κοσμοθεωρία και την κοινωνία» μας.

Το βίντεο έγινε viral, το ίδιο και το όνομα της - την οποία έμαθαν και όσοι δεν την είχαν ξανακούσει ποτέ πριν - ενώ την τοποθέτησή της σχολίασαν μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα, η Μαίρη Συνατσάκη και η Ζέτα Δούκα. Στο θέμα αναφέρθηκε με ανάρτησή του και ο πρώην παίκτης του MasterChef, Παύλος Χάππιλος.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (2/6), η Αφροδίτη Λατινοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και σχολίασε τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί γύρω από τα λόγια της. «Είμαστε σε μια δημοκρατία και ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψη μου ότι δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα» υπογράμμισε. «Υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουμε. Μιλάω για τους αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα. Η ενδοοικογενειακή βία για παράδειγμα. Έχουμε βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη. Με ενοχλεί ότι μια γυναίκα θέλει να δείξει την τρίχα στη μασχάλη της. Είναι λίγο. Άλλο να φαίνεται η κοιλιά σε μια φωτογραφία και άλλο να ζουμάρει σε αυτό» πρόσθεσε.

Οι νέες δηλώσεις της, έφεραν έντονο εκνευρισμό στη Φαίη Σκορδά, η οποία απάντησε: «Σε παρακαλώ, πραγματικά, σου είπε κάποιος να τα λες αυτά τα πράγματα γιατί έτσι πιστεύεις ότι θα κάνεις καριέρα; Σου είπε κάποιος ότι να λες αυτά τα πράγματα θα γίνεις γνωστή; Πιστεύεις στ' αλήθεια αυτά που λες;». 

«Συγκεκριμένες οργανωμένες μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν πράγματα. Θα πρέπει να αναδείξουμε το έργο μας, τις πράξεις μας και να παλέψουμε για κάτι καλύτερο και όχι να ασχολούμαστε με τρίχες. Απο χθες έχω δεχτεί bullying και απειλές για τη ζωή μου. Εγώ δεν εκφράστηκα χυδαία, δε θεωρώ πως πρόσβαλα κανένα. Αν κάποιες γυναίκες πιστεύουν πως τις έθιξα για τις ατέλειες στο σώμα τους, εγώ είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη. Έχω και εγώ ατέλειες, ραγάδες και κυτταρίτιδα, αλλά δε θα βγάλω ποτέ φωτογραφία που εστιάζει στις ραγάδες μου. Το έκανα γιατί σε κάποια θέματα που αφορούν την επικαιρότητα νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ» κατέληξε αμετανόητη η Αφροδίτη Λατινοπούλου. 

Όλες οι ειδήσεις

Ellen DeGeneres: Ποια είναι η ελληνικής καταγωγής Kelly Clarkson που θα την αντικαταστήσει

8 Λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Δυσάρεστη εκπληξη για Έλλη και Φρίξο στον γυναικολόγο

Για πάντα Φιλαράκια: Οι 10 πιο αστείες σκηνές - Από το unagi στον Μπραντ Πιτ

instagramsocial mediaΑφροδίτη ΛατινοπούλουΝέα ΔημοκρατίαΠρωινόbody shamingΦαίη Σκορδά