Lifestyle|16.01.2019 10:08

Τα ζώδια της Τετάρτης (16/1)

Newsroom

Κριός

Καλή ηµέρα να τακτοποιήσεις οικονοµικά ζητήµατα, καθώς όσο περνά ο χρόνος τόσο περισσότερο σε αγχώνουν, ακόµα και αν δεν είναι σηµαντικά. Η Σελήνη στον Ταύρο και το τρίγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε δραστηριοποιούν προς τη σωστή κατεύθυνση για να διευθετήσεις έσοδα και έξοδα.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε γεµίζει σιγουριά. Υπάρχει περαιτέρω βοήθεια καθώς το τρίγωνό της µε τον Ηλιο αλλά και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως η αυτοπεποίθησή σου είναι πέρα από τα όρια του επιτρεπτού! Προβάλλεις πολύ καλά τις ικανότητές σου και τα χαρίσµατά σου µε εξαιρετικό τρόπο!

Δίδυµοι

Η διάθεσή σου είναι πιο υποτονική απ’ ό,τι συνήθως καθώς η Σελήνη στον Ταύρο δεν βοηθάει την ενέργειά σου. Οµως το τρίγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε ωθεί να δεις ό,τι σε απασχολεί στην πραγµατική του διάσταση, ώστε να µην πανικοβάλλεσαι µε υποθετικά σενάρια.

Καρκίνος

Εχεις ανάγκη να δεις φίλους, να βγεις βόλτα ή να ασχοληθείς µε κάποιο σύλλογο όπου είσαι µέλος. Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες και την επαφή µε κόσµο. Το τρίγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δηµιουργεί όµορφο κλίµα στις γενικότερες διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Λέων

Δουλεύεις εντατικά τελειώνοντας πράγµατα που σκέφτεσαι. Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει σε προτεραιότητα τα επαγγελµατικά και δεν χαλαρώνεις αν δεν βάλεις τάξη. Το τρίγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως πετυχαίνεις αυτά που θέλεις σε επαγγελµατικό και εργασιακό τοµέα.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί για ενεργό δράση στα εκπαιδευτικά. Συνειδητοποιείς πως χρειάζεσαι πιστοποίηση και ένα επιπλέον πτυχίο αυξάνοντας τα τυπικά προσόντα και τις γνώσεις σου. Το τρίγωνό της µε τον Πλούτωνα και τον Ηλιο από τον Αιγόκερω σε ωθεί να κάνεις «έρευνα αγοράς» για ένα εκπαιδευτικό θέµα.

Ζυγός

Ασήµαντη αφορµή σχετική µε παρελθοντικά γεγονότα σε φέρνει αντιµέτωπο/η µε τα συναισθήµατά σου που κρατούσες σε «καταστολή». Η Σελήνη στον Ταύρο βοηθάει τα αισθηµατικά. Το τρίγωνό της µε Ηλιο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω βοηθάει να αναγεννηθείς µέσα από µαθήµατα και παρελθοντικά παθήµατα.

Σκορπιός

Οι επαφές µε αγαπηµένα πρόσωπα συνεχίζονται καθώς η Σελήνη στον Ταύρο δηµιουργεί κλίµα για συζητήσεις και συναντήσεις. Το τρίγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω βοηθάει να προβάλεις τη δική σου άποψη κερδίζοντας την αποδοχή. Αυτό βοηθάει σε συζητήσεις για νέες συνεργασίες.

Τοξότης

Ενδέχεται να έχεις αρκετές δουλειές και να βοηθήσεις αγαπηµένο πρόσωπο που ζητάει χάρη. Η Σελήνη στον Ταύρο δηµιουργεί την ανάγκη να τελειώνεις µε δουλειές και υποχρεώσεις πιο γρήγορα. Το τρίγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ενισχύει την καλή σου διάθεση και νιώθεις αήττητος/η!

Αιγόκερως

Ηµέρα ιδανική για να χαλαρώσεις από υποχρεώσεις και να ασχοληθείς µε εσένα που παραµέλησες τελευταία. Η Σελήνη στον Ταύρο δηµιουργεί καλή διάθεση για βόλτες και επαφή µε φίλους και το ταίρι σου. Το τρίγωνό της µε Ηλιο και Πλούτωνα στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως είσαι τόσο γοητευτικός/ή που τους µαγεύεις όλους.

Υδροχόος

Οσες δουλειές κι αν έχεις, θέλεις να γυρίσεις γρήγορα στο σπίτι για να ξεκουραστείς στο καταφύγιό σου. Η Σελήνη στον Ταύρο δηµιουργεί έντονη αγάπη για το σπίτι σου αλλά και για σχετικά θέµατα. Το τρίγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ενισχύει τους δεσµούς µε την οικογένειά σου.

Ιχθύες

Η επικοινωνία είναι το ταλέντο σου και αν το αξιοποιήσεις βγαίνεις κερδισµένος/η. Η Σελήνη στον Ταύρο και το τρίγωνό της µε τον Ηλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ενισχύει την πίστη στον εαυτό σου και το λέγειν σου! Εκµεταλλεύσου τις ευκαιρίες κάνοντας καλή εντύπωση και ενδιαφέρουσες γνωριµίες! 

ωροσκόπιοζώδια