Lifestyle|04.06.2021 10:59

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αποχαιρέτησε Σφήκες και Super Κική - «Δεν με εμπιστεύεται κανείς γιατί είμαι βόθρος»

Newsroom

Το βράδυ της Πέμπτης (3/6), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την εκπομπή «The 2Night Show» έριξε αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, με ένα μεγάλο πάρτι, αλλά και με τον μεγάλο τελικό κυπέλου του παιχνιδιού, «Μάντεψε το!». Ο Γιώργος Λιβάνης τραγούδησε, ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής με την ορχήστρα του, μεγάλες επιτυχίες και ξεσήκωσε τις «Σφήκες» και τον παρουσιαστή.

Η αήττητη Κατερίνα Ζαρίφη, το φαβορί Ντορέττα Παπαδημητρίου, το αουτσάιντερ Ματίνα Νικολάου, ο απρόβλεπτος Νικόλας Ράπτης, ο πολλά υποσχόμενος Νίκος Γιαννουλίδης, ο αδάμαστος Παναγής Τζωρτζάτος, ο ακαταμάχητος Γιώργος Λιβάνης και ο αχτύπητος Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσαν μια επική μάχη, γεμάτη ξεκαρδιστικές ατάκες και αστείρευτο γέλιο, για να κατακτήσουν τη θέση του πρωταθλητή.

Μετά την ενότητα «Μάντεψέ το!», ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 θέλησε να ευχαριστήσει τις «Σφήκες» για τη φετινή τους παρουσία στην εκπομπή. «Θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτή τη συνεργασία, για τα καλά και τα κακά. Τα παράξενα κι όσα μας έβγαλαν πιο δυνατούς». Απευθυνόμενος στην Super Κική, είπε: «Θέλω να σε ευχαριστήσω για αυτό το άνοιγμα ψυχής σου, που είπες πράγματα που δεν ήξερε για εσένα ο κόσμος. Σημασία έχει ότι βγήκες από την φυλακή της ψυχής σου».

Από την πλευρά της, η Super Κική, με το ιδιαίτερο χιούμορ που διαθέτει, ανέφερε: «Τώρα ξέρουν κι οι πέτρες ότι έχω κάνει φυλακή, δεν πειράζει! Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες, ξέρω ότι είμαι πολύ δύσκολη να με εμπιστευτεί κάποιος στην τηλεόραση και εσύ ο μόνος που με εμπιστεύτηκε! Δε με εμπιστεύονται, φοβούνται γιατί είμαι ένας βόθρος, σε ευχαριστώ και σε αγαπώ πολύ».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά με Survivor και MasterChef»

Κλείνοντας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκπομπής και παραδέχτηκε πως υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. «Θέλω να το αναφέρω και αυτό. Ήταν μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική σεζόν με το Survivor και το MasterChef, να είναι απέναντι μας. Ξέρουμε πως σας αρέσουν πάρα πολύ και έτσι ήταν πολύ δύσκολο για μας να τα ανταγωνιζόμαστε, που είμαστε μία εκπομπή συνεντεύξεων.

Παρόλα αυτά, πετύχαμε, αντέξαμε και φέτος. Μάλιστα έμειναν πολλοί έκπληκτοι, με τα νούμερα της τηλεθέασης. Έτσι θέλω να σας πω, ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτό που πετύχατε. Είναι σαν να παλεύει ο Δαβίδ με τον Γολιάθ και να τα καταφέρνει ο πρώτος. Έτσι τα καταφέραμε και εμείς με μεγάλη προσπάθεια, παρά την πίεση που υπήρχε».

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4 αποχώρηση: Εκτός ο Τριαντάφυλλος - Με πόσα χρήματα φεύγει από το ριάλιτι

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το ατύχημα που τον ανάγκασε να αλλάξει καριέρα - «Επεσα σε κατάθλιψη»

Κωστής Μαραβέγιας: Στην αρχή είχα άχτι τον Μουζουράκη - Θέλω πολύ να γίνω πατέρας

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Η Ελένη έγκυος και ο Αιμίλιος Χειλάκης στο σπίτι του Δούκα

MasterChefσφήκεςSuper ΚικήΓρηγόρης ΑρναούτογλουThe 2night showANT1Survivor