Lifestyle|05.06.2021 15:00

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Βάνα Μπάρμπα: «Την είδα στο δρόμο και κάτι της είπα, ελπίζω να το άκουσε»

Newsroom

Η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου φιλοξενήθηκε στο Thecaller Web Tv και μίλησε στην Χρίσλα Γεωργακοπούλου και στην εκπομπή της «7». Τι είπε για τη Βάνα Μπάρμπα και τις δηλώσεις της αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Έκανε όλη τη δουλειά μόνη της. Ο κόσμος έχει κρίνει, άμα δεις τα σχόλια κάτω από τα βίντεο, θα καταλάβεις. Δεν με ενδιαφέρει να σχολιάσω τίποτα. [...] Εγώ καθόμουν στην τηλεόραση και την έβλεπα που μίλαγε για μένα. Την είδα και στον δρόμο όμως, δεν θα σας πω τι της είπα. Κάτι της είπα. Δεν ξέρω αν με άκουσε, ελπίζω να με άκουσε».

Διαβάστε επίσης: Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά την ποινική δίωξη σε γνωστό ηθοποιό: «Είμαι ήρεμη τώρα»

Αυτή την περίοδο, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για την παράσταση «Νυφικό κρεβάτι», που ετοιμάζει με τον Ορέστη Τζιόβα και θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι.

Βάνα Μπάρμπα: Το «Kάτω τα χέρια» σημαίνει «Δικάστε τον»

Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα είχε πει: Το κάτω τα χέρια από το Φιλιππίδη σημαίνει δικάστε τον. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Βγαίνουν όλοι και μιλάνε ότι είναι βιαστής. Ποιος το κρίνει; Πρέπει να το κρίνει το δικαστήριο λογικά, θα πρέπει να βγει η απόφαση του δικαστηρίου να είναι πρωτόδικη και εμείς να τη σεβαστούμε. Ποιοι είναι αυτοί που θα κρίνουν τα τετελεσμένα. Είναι αυτή τη στιγμή τα social media; Εκεί είπα κάτω τα χέρια. Είπα στις γυναίκες και σε όλους τους νέους επαγγελματίας όταν έχουν παρενόχληση από κάποιον, να μιλήσουν να είναι όλα στο φως. Πώς μπορώ να πιστέψω όταν δεν έχει βγει απόφαση δικαστική;».

Και συνέχισε λέγοντας: «Γιατί χωρίζουμε οικογένειες, γιατί διαλύουμε σπίτια, γιατί αφήνουμε ηθοποιούς χωρίς να έχουνε να φάνε. Το ελληνικό δικαστήριο πια είναι το tweet, το instagram και το facebook. Αυτό είναι που με κάνει έξαλλη και με αυτό παλεύω αυτή τη στιγμή. Tο να μιλήσει η δικαιοσύνη σεβασμός όλοι μας».

Όλες οι ειδήσεις

Έρχονται μεγάλες παραγωγές και βαριές υπογραφές - Τα μεγάλα στοιχήματα των ελληνικών σειρών την επόμενη σεζόν

Φρανκ Σινάτρα: Γιατί πίστευε ότι δολοφόνησαν τη Μέριλιν Μονρόε

Μιμή Ντενίση: Το αστρονομικό ποσό που της είχε ζητήσει ο Στάθης Ψάλτης μετά τη «Θεοδώρα»

Αιμίλιος Χειλάκης για Άγριες Μέλισσες: «Θα είμαι ένας κακός που θα γεννήσει ερωτήσεις»

Βάνα ΜπάρμπακαταγγελίεςΠέτρος ΦιλιππίδηςπαρενόχλησηΠηνελόπη Αναστασοπούλου