Lifestyle|07.06.2021 17:28

Δόμνα Κουντούρη για Γιάννη Πάριο: «Του έγραψα ένα τραγούδι και δεν το άκουσε ποτέ»

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» έδωσε συνέντευξη η Δόμνα Κουντούρη, η οποία μίλησε για τη διπολική διαταραχή, τα χρήματα που «κλώτσησε» μετά το Fame Story, αλλά και για το μπούλινγκ που έχει δεχθεί για τα κιλά της. «Ήταν πολύ τραγικό για εμένα η τεράστια δημοσιότητα που πήρε το Fame Story. Δε μπορούσα να το διαχειριστώ, γιατί ήμουν 26 χρονών. Δεν ήμουν άνθρωπος που το περίμενε ότι θα γίνει όλο αυτό».

Παράλληλα, η τραγουδίστρια μίλησε για τη «μάχη» της με τη διπολική διαταραχή. «Δεν μπορώ να το ελέγξω και παίρνω αγωγή γι’ αυτό. Το χειρίζομαι με τον πιο σωστό τρόπο πιστεύω. Έχω κάνει αποδοχή και ακολουθώ τις συμβουλές του γιατρού μου κατά γράμμα. Είμαι πολύ καλά. Η στιγμή της συνειδητοποίησης είναι πάντα δύσκολη. Είπα στον εαυτό μου “κάτι πρέπει να κάνεις”. Πήγα στο Δρομοκαίτειο έξι μέρες».

Τέλος, η Δόμνα Κουντούρη αποκάλυψε ότι έγραψε ένα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο, αλλά εκείνος δεν το δέχτηκε. «Του έγραψα ένα τραγούδι και δεν το άκουσε ποτέ. Του το είπα κιόλας κι εκείνος μου απάντησε: "Δεν θέλω Δόμνα τραγούδια, έχω". Με γείωσε».

Όλες οι ειδήσεις

MasterChef 5 τελικός: Εξωπραγματική δοκιμασία αντιγραφής - «Ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνει η Μαργαρίτα»

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Όλη η αλήθεια για τον γάμο στη Σύρο και την εγκυμοσύνη

Meghan Markle: Όλοι εύχονται για τη νεογέννητη Λίλι - Ανακωχή πριν την καταιγίδα

Survivor 4 αποχώρηση: Ο Σάκης «έδειξε» την Καρολίνα - 100 φορές κομμάτια για τον Τριαντάφυλλο

Δρομακαΐτειοδιπολική διαταραχήΔόμνα ΚουντούρηΓιάννης Πάριοςτραγούδι