Lifestyle|09.06.2021 16:16

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Ασημίνα στην Αντίσταση - Ο Λάμπρος αμφισβητεί την Ελένη

Newsroom

Στην κάμερα των «ΚουΚου» μίλησε ο Γιάννης Βασιλώττος, ο ηθοποιός που ερμηνεύει τον ρόλο του «Μπάμπη» στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» που μόλις ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο και οδεύει με γοργούς ρυθμούς για τον τρίτο. Ο ηθοποιός έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και περιμένει με ανυπομονησία να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς. Ο τρίτος κύκλος προβλέπεται γεμάτος ανατροπές, και όπως έχει κυκλοφορήσει θα αναφέρεται στην εποχή της χούντας, φτάνοντας τους ήρωες στα όριά τους.

Διαβάστε ακόμα: Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Η Ελένη έγκυος και ο Αιμίλιος Χειλάκης στο σπίτι του Δούκα

Ο Μπάμπης σε συνεργασία με τον πατέρα του, τον Κυριάκο, είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του στη μουσική βιομηχανία, όμως τον προλαβαίνει η εποχή της δικτατορίας και τα σχέδιά του ανατρέπονται. Ο Γιάννης Βασιλώττος πιστεύει πως ο τρίτος κύκλος στις «Άγριες Μέλισσες» θα βρει την Ασημίνα, με την οποία είναι ερωτευμένος, στην αντίσταση. Όσον αφορά στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη, της Δρόσως Σταμίρη, ο ηθοποιός δήλωσε πως είναι όλο το καστ της σειράς στη λίστα των καλεσμένων και θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο. 

Η Ελένη έγκυος - Όμως η επιστροφή ενός άνδρα από το παρελθόν διχάζει το ζευγάρι

Το κεντρικό ζευγάρι της σειράς, Ελένη και Λάμπρος, παραμένουν αγαπημένοι και μπαίνουν σε έναν αγώνα για να φτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή. Θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για την επιβίωση, όμως το μόνο που μπορεί να σβήσει τους εφιάλτες του παρελθόντος και να δώσει ελπίδα για το μέλλον είναι ένα παιδί. Νέες δυνάμεις υπό την κυριαρχία του σκληρού και αδίστακτου Αιμίλιου Χειλάκη... θα φέρουν μία μετακόμιση στη Λέρο... και το ζευγάρι χωρίζεται. Η Ελένη μαθαίνει πως είναι έγκυος με το παιδί που πάντοτε ήθελε. Είναι όμως ο Λάμπρος ο πατέρας; 

Σύμφωνα με spoiler του περιοδικού «Τηλεθεατής» επιστρέφει στη ζωή της Ελένης ένα πρόσωπο από το παρελθόν που οι θεατές δεν γνώριζαν την ύπαρξή του. Πρόκειται για τον Ζάχο Λυκογιάννη, γιο της Μάρως μιας γυναίκας που στάθηκε πολύ στην Ελένη μετά τον θάνατο της μητέρας της. Η Μάρω βοηθούσε την Ελένη, όχι μόνο με τα μαθήματα του σχολείου, αλλά τη δίδαξε να βασίζεται και στις δυνάμεις της, να πιστεύει στον εαυτό της. Ο Ζάχος, ο οποίος οφείλει τη ζωή του στον Λάμπρο και στην Ελένη, ήταν κρυφά ερωτευμένος με τη μεγάλη αδελφή Σταμίρη, αλλά δεν τολμούσε να της πει το παραμικρό, γιατί ήξερε τη λατρεία της για τον Λάμπρο.

Όταν, όμως, ο Λάμπρος ως φοιτητής και αργότερα νεαρός δάσκαλος βγήκε από τη ζωή της Ελένης, καθώς έτσι του είχαν επιβάλει ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης Σταμίρης, τότε ο Ζάχος αποκάλυψε στη φίλη του τα πραγματικά του συναισθήματα. Και η Ελένη δέχτηκε να τον αρραβωνιαστεί! Δεν παντρεύτηκαν γιατί ο Ζάχος, ως νεαρός στρατιωτικός, θα έπαιρνε μετάθεση σε νησί και η Ελένη δεν ήθελε να αφήσει το Διαφάνι. Τώρα όμως ο Ζάχος επιστρέφει.

Σύμφωνα με spoiler του ON TIME η είδηση για την εγκυμοσύνη θα φέρει ευτυχία, αλλά και αναστάτωση, με την Ελένη να διευκρινίζει ότι ο Λάμπρος είναι ο πατέρας. Ο Λάμπρος κάνει το λάθος να αμφισβητήσει την Ελένη και αυτό θα φέρει κλυδωνισμούς στη σχέση τους;

Όλες οι ειδήσεις

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η νικήτρια του MasterChef 5 στην καρδιά του κοινού - «Θέλω να φτάσω μακριά»

Survivor 4 αποχώρηση: Τρεις οι υποψήφιες - Πρότεινε τον εαυτό του ο Σάκης Κατσούλης

Paris Hilton: Την κακοποίησή της σε νεαρή ηλικία περιγράφει στα απομνημονεύματά της

Η Άντζελα Δημητρίου εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» - Ποια η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά

επεισόδιαspoilerΆγριες μέλισσεςΔιαφάνιΆγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος