Lifestyle|12.06.2021 11:43

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Πότε και πού θα γίνει η βάπτιση του γιου τους

Newsroom

Περήφανοι γονείς είναι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας από την στιγμή που κράτησαν στην αγκαλιά τους, τον καρπό του έρωτα τους. Ο Παναγιώτης - Αντώνιος, όπως είναι το όνομα του μωρού τους, γεννήθηκε ανήμερα Χριστουγέννων και έκλεισε τον δικό τους κύκλο ευτυχίας. Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «ΟΚ!», σκοπεύει να βαπτίσει τον Κικίλια Junior τον Ιούλιο στο λατρεμένο μέρος της παρουσιάστριας που δε είναι άλλο από την Πάτμο. Νονά του μπέμπη θα είναι η καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού, Βιολέττα Λάππα.

«Τέταρτη φορά μητέρα. Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό, έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα και το μωράκι κοιμάται το βράδυ. Ο Βασίλης είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας. Από τη στιγμή που γέννησα και μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν μία σπάνια περίπτωση, αισθάνθηκα ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, αλλά δόξα τω Θεώ τέλος καλό, όλα καλά» είχε αναφέρει η Τζένη Μπαλατσινού σε παλιότερη συνέντευξη της.

«Όταν έχεις μωρό, η καθημερινότητα είναι λίγο πιο ζορισμένη και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Δόξα τω Θεώ, όταν υπάρχει πρόγραμμα, τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα» είχε προσθέσει.

Όλες οι ειδήσεις

Αθηνά Οικονομάκου: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι - Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Ιωάννα Παππά: Δέχτηκα σχόλιο τύπου «εσύ που είσαι πάνω από 40 γιατί τόλμησες να κάνεις παιδί»

Γιώργος Παπαστεφάνου: Με μπέρδευαν με τον Αλέξη Κωστάλα - Η μυωπία είναι ένα από τα βάσανά μου

Μετά την Αγγελική έρχεται ο Σασμός στον Alpha: Μια ιστορία με πάθη, εκπλήξεις και ανατροπές

Βασίλης Κικίλιαςυπουργείο ΥγείαςΤζένη ΜπαλατσινούβάπτισηΠάτμος