Lifestyle|12.06.2021 15:46

Μπέτυ Λιβανού: Η δημοσιότητα μου έκανε πολύ κακό - Τι είπε για τον Νίκο Μαστοράκη

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot.» βρέθηκε η Μπέτυ Λιβανού, η οποία μίλησε για τα χρόνια της Finos Film και αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Δαλιανίδης ήταν αυτός που τη βάφτισε «Λιβανού» και ήταν μία επιλογή που δεν διαπραγματεύτηκε γιατί της άρεσε πολύ. «Η αίγλη του παλιού σινεμά προερχόταν από τους πρωταγωνιστές του. Δούλεψα στη Finos τρία χρόνια πριν κλείσει. Νωρίτερα, είχα πολλές προτάσεις και δεν το είχα τολμήσει. Ήμουν πιο μικρή, φοβισμένη. Με βοήθησε και το μόντελιγνκ που είχα ασχοληθεί πριν από ένα χρόνο».

Στη συνέχεια, η πιο αριστοκρατική γυναίκα του ελληνικού σινεμά αναφέρθηκε στην αγοραφοβία που της δημιούργησε η απότομη δημοσιότητα. «Δεν ήμουν ποτέ στο σύστημα, ήμουν με το ένα πόδι έξω. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Μου έκανε πολύ κακό η δημοσιότητα. Μου δημιούργησε αγοραφοβία. Από εκεί που ήμουν άγνωστος άνθρωπος ξαφνικά όλοι με ήξεραν. Όπου έμπαινα με κοίταγαν, κάτι έλεγαν. Για εμένα δεν ήταν όνειρο ζωής».

Διαβάστε επίσηςΜπέτυ Λιβανού: Η «Αμαρτία», το ταξίδι στο φεστιβάλ και ο Ιψεν

Παράλληλα, η Μπέτυ Λιβανού απάντησε στον αστικό μύθο αν έλαβε ποτέ μέρος σε καλλιστεία και αναφέρθηκε στη 40χρονη σχέση της με τον σύζυγό της, τον γνωστό σκηνοθέτη Γιώργο Πανουσόπουλο, αλλά και στη σχέση της με τον χρόνο. «Με τον Νίκο Μαστοράκη δεν υπήρξαμε ποτέ παντρεμένοι. Τον σύζυγό μου τον γνώρισα σε ένα διαφημιστικό την εποχή που ήμουν μοντέλο και εκείνος ήταν διευθυντής φωτογραφίας. Αρχικά, υπήρχε ένα φλερτ από μέρους του, αλλά δεν συνεχίστηκε από εμένα γιατί τότε ήταν παντρεμένος. Μετά, όμως, ήρθαν τα πράγματα έτσι, που συναντηθήκαμε ξανά, όταν πλέον είχε χωρίσει. Με κέρδισε ότι ήταν ένας  ασυμβίβαστος άνθρωπος. Είμαστε σαράντα χρόνια μαζί. Δεν ήταν εύκολο. Όταν παντρεύεσαι έναν άνθρωπο, πρώτα πρέπει να δεις αν μπορείς ν' αντέξεις τα ελαττώματά του και μετά τα προτερήματά του».

Όλες οι ειδήσεις

Αθηνά Οικονομάκου: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι - Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Sex and the city: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα χωρίς τη Σαμάνθα

Νατάσσα Μποφίλιου για Δήμητρα της Λέσβου: Η σάπια ως το κόκκαλο κοινωνία αντιμετωπίζει ως εχθρούς τους διαφορετικούς

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Πότε και πού θα γίνει η βάπτιση του γιου τους

Νίκος ΜαστοράκηςηθοποιόςΜπέτυ Λιβανού