Lifestyle|13.06.2021 15:08

Ελένη Καστάνη: Δεν έχω πια προτάσεις για σίριαλ - Υπέφερα από συμπεριφορές στο θέατρο

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot.» βρέθηκε η Ελένη Καστάνη, η οποία μίλησε για τη σχέση που έχει με τον γιο της, αλλά και για τις φιλίες που δεν απέκτησε ποτέ από τον καλλιτεχνικό χώρο. «Δεν έχω επαφές και φιλίες με ανθρώπους του χώρου. Ένα περίεργο πράγμα. Από τότε που γέννησα το παιδί μου, κάνω τη δουλειά μου φανατικά και μετά τρέχω στο σπίτι. Εσκεμμένα δεν έκανα φιλίες από το θέατρο. Είναι ένας τρόπος να αποτοξινώνομαι. Ασχολούμαι με τα οικιακά και φροντίζω τη μητέρα και το παιδί μου. Πάντα ήμουν τέτοιος άνθρωπος. Κι όποιος έχει πρόβλημα σε εμένα θα τρέξει».

Για την περίοδο της πανδημίας, η ηθοποιός ανέφερε ότι «έκατσα αρκετά σπίτι και ασχολήθηκα με τον εαυτό μου, όχι εμφανισιακά αλλά με την υγεία μου. Πλέον περπατάω καθημερινά. Επίσης, είδα αρκετή τηλεόραση και μαγείρεψα πολλά. Πήγαινα λαϊκή με γάντια και διπλή μάσκα». Σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά δρώμενα, αναφέρθηκε στο «Survivor» και τόνισε πως μετά χαράς θα δήλωνε συμμετοχή αν έφτιαχναν έναν κύκλο με… μεγαλύτερης ηλικίας διαγωνιζόμενους. «Ο πατέρας μου ήταν αθλητής και έχω μία λατρεία στον στίβο. Είμαι και Κριός στο ζώδιο» είπε χαριτολογώντας.

Για το #Metoo, σχολίασε: «Χρόνια πριν είχα βγει και είχα πει ότι υπέφερα από συμπεριφορές στο θέατρο. Το θέμα είναι ότι ώρα ξαφνικά πρέπει να απολογούμαστε όλοι ότι δεν πέσαμε σε κρεβάτια και δεν κάναμε κάτι βρώμικο. Ήταν πολύ σωστό που βγήκαν όλα αυτά, γνώριζα μόνο ένα πράγμα που μου είπε μία συνάδελφος, τίποτα από τα άλλα δεν ήξερα». Τέλος, η Ελένη Καστάνη αποκάλυψε ότι δεν χτυπάει πλέον το τηλέφωνό της για τηλεοπτική σειρά. «Είμαστε αρκετοί πλέον οι ηθοποιοί που δεν κάνουμε σήριαλ. Πρέπει κάπως ν' αμειφθούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε το “Τι ψυχή θα παραδώσεις"».

Όλες οι ειδήσεις

Καίτη Γαρμπή για το βίντεο «Συνεδρίου Γονιμότητας»: «Ντροπή, δεν θα το στήριζα και δεν θα είμαστε εκεί»

Η εμπνεύστρια του σποτ Κία Παπαδοπούλου για το Συνέδριο Γονιμότητας: «Έγραψα όσα έχω βιώσει»

Κωνσταντίνος Πάντος: Υπάρχει περίπτωση να ακυρώσουμε το Συνέδριο Γονιμότητας - Αγγίξαμε ευαίσθητες χορδές

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο λόγος που δε συμμετείχα στο Συνέδριο Γονιμότητας ήταν τα κίνητρα

ηθοποιόςSurvivorDOTMeTooΕλένη Καστάνη