Lifestyle|15.06.2021 09:28

Eva Herzigova: Διακοπές στη Σαντορίνη για το διάσημο μοντέλο των 90ς

Newsroom

Τον... χορό των διασημοτήτων που θα περάσουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά άνοιξε το πρώην σουπερμόντελ Εύα Χερτζίκοβα (Eva Herzigova), που βρίσκεται στη μαγευτική Σαντορίνη. Η Χερτζίκοβα έκανε δύο αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram αναφέροντας ότι απολαμβάνει τον ήλιο με θέα την ελληνική θάλασσα. Η καριέρα της Τσέχας καλλονής ξεκίνησε το 1989, όταν, σε ηλικία 16 ετών κέρδισε έναν διαγωνισμό ομορφιάς στην Πράγα. Ύστερα, μετακόμισε στο Παρίσι, όπου είδε την καριέρα της να απογειώνεται.

Η πρώτη της σημαντική εμφάνιση ήταν στην καμπάνια των γυναικείων εσωρούχων Wonderbra το 1994, όπου και απογειώθηκε το κασέ της στις διεθνείς πασαρέλες. «Κοίτα με στα μάτια. Στα μάτια είπα». Οι μεγαλύτεροι θα θυμούνται την εμβληματική διαφήμιση της Wonderbra «Hello Boys!» με την Εύα Χερτζίκοβα που είχε κάνει θραύση. Η Χερτζίκοβα συμμετείχε επίσης σε διαφημίσεις για τζιν, ενώ υπήρξε και σταθερό μοντέλο της Victoria's Secret. Έχει περπατήσει πολλές φορές στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ και έχει φωτογραφηθεί από τους κορυφαίους φωτογράφους μόδας του κόσμου, μεταξύ αυτών και ο Χέλμουτ Νιούτον.

T

Η Χερτζίκοβα παντρεύτηκε τον Τίκο Τόρες, τον ντράμερ του Μπον Τζόβι, τον Σεπτέμβρη του 1996 και χώρισε μετά από δύο χρόνια. Η 48χρονη σήμερα Χερτζίκοβα και ο σύντροφός της, Γκρεγκόριο Μαρσιά, έχουν τρεις γιους.Το 2006, ενσάρκωσε την θεά Αφροδίτη στην Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

T

Η Χερτζίκοβα πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με τον κορονοϊό και μάλιστα είχε κάνει μία ανάρτηση στο Instagram γράφοντας για τα όσα πέρασε: «...Όλα ξεκίνησαν με απίστευτα ρίγη και σωματική εξάντληση. Απλώς ξεκουράζομαι όσο περισσότερο μπορώ, καθώς νέα συμπτώματα εμφανίζονται κάθε μέρα. Είμαι ευγνώμων γιατί το σώμα μου παλεύει δυνατά. Τώρα συνειδητοποιώ πόσο πολύ βοηθητικό είναι να σου φέρνουν έτοιμο φαγητό στο σπίτι, καθώς ακόμα και η μαγειρική είναι πλέον πρόκληση». Τέλος καλό όλα καλά και η δίμετρη καλλονή από την Τσεχία απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στη Σαντορίνη.

T

Όλες οι ειδήσεις

Συνέδριο Γονιμότητας και ανθρωποφαγία: Ξεσπούν Σταματίνα Τσιμτσιλή και Φαίη Σκορδά

Χώρισαν Αλέξης Παππάς και Alessia: «Μoυ έστειλε SMS, δεν είχε καν το κουράγιο να το κάνει σωστά»

Παύλος Χάππιλος: Θύμα ληστείας ο παίκτης του MasterChef - Η έκκληση για βοήθεια

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφικό πλατό η πόλη - Έρχεται ο Αντόνιο Μπαντέρας

Σαντορίνηδιακοπέςμοντέλο