Lifestyle|16.01.2019 21:14

Συγκλονίζει ο πατέρας του Δαυιδ Καναβού (vids)

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου» βρέθηκε ο πατέρας του αδικοχαμένου Δαυίδ Καναβού, που γνωρίσαμε στο περσινό «The Voice Greece». O Δημήτρης Καναβός μίλησε για τη γενναία μάχη του γιου του με την ασθένεια και τον μοιραίο επίλογο.

O 24χρονος καλλιτέχνης έπασχε από πρωτοπαθή ανοσοανεπάρκεια, η οποία τελικά αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή του. Διαγνώσθηκε από αυτή την ασθένεια όταν ήταν μόλις 6 μηνών. Η νόσος έχει την ιδιότητα να «ρίχνει» το ανοσοποιητικό σύστημα και έτσι να είναι επιρρεπής σε οποιαδήποτε λοίμωξη και οποιοδήποτε μικρόβιο.

Η κηδεία του Δαυίδ Καναβού έγινε στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου και οι συγγενείς και φίλοι του Δαυίδ ήταν συντετριμμένοι.

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε σχετική δήλωση στην εκπομπή «Τι λέει» για τον άτυχο καλλιτέχνη και φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος. 

«Ήταν ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, μια ευαίσθητη ψυχή, ένα υπέροχο παιδί ο Δαυίδ Καναβός. Καλό Παράδεισο να του ευχηθούμε. Είναι κρίμα που συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν μου αρέσει να μιλάω δημόσια. Θέλω να ευχηθώ στους γονείς του δύναμη, πολλή δύναμη».

κηδείαThe VoiceπατέραςΔαυιδ Καναβούπαίκτης