Lifestyle|15.06.2021 16:14

Η Madonna επέστρεψε στη Νέα Υόρκη - Ποδήλατο με τον 27χρονο σύντροφό της

Newsroom

Η τραγουδίστρια, μουσικός και συνθέτρια Μαντόνα (Madonna) γιόρτασε την επιστροφή της με ανάρτηση στο Instagram και κοινοποίηση φωτογραφιών της. «Νέα Ζωή Νέα Υόρκη Επανεφεύρεση …». Η Επανεφεύρεση μπορεί να είναι αναφορά στην επερχόμενη ταινία για τη ζωή της Madonna. Ήταν επίσης ο τίτλος της έκτης περιοδείας της, το 2004.

Η σούπερσταρ της ποπ συνεργαζόταν για την ταινία με τη σεναριογράφο Ντιάμπλο Κόντι, αλλά σε πρόσφατη ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ότι τώρα ένωσε τις δυνάμεις της με την Έριν Γουίλσον.

Η Madonna ζει στην Πορτογαλία με τα έξι παιδιά της, αλλά πρόσφατα ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να γιορτάσει τα 90α γενέθλια του πατέρα της Σίλβιο σε αμπελώνα στο Μίσιγκαν.

T

Η βασίλισσα της ποπ φωτογραφήθηκε την περασμένη Κυριακή να κάνει ποδήλατο στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τον 27χρονο χορευτή και σύντροφό της, O Ahlamalik Williams ήταν μέλος της χορευτικής ομάδας με την οποία συνεργαζόταν η Μαντόνα και έχουν ταξιδέψει μαζί σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία από το 2015. Μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και ο πατέρας του είναι βετεράνος του αμερικανικού ναυτικού. 

Μεγάλος ντόρος είχε ξεσπάσει στα βρετανικά ταμπλόιντ καθώς η ποπ σταρ νοσούσε με κορονοϊό, αλλά καταστρατήγησε τα περιοριστικά μέτρα. Η βασίλισσα της ποπ φέρεται να έχει ταξιδέψει στο Λονδίνο, στο Μαλάουι και την Κένυα, ενώ νοσούσε. Πηγές από το φιλικό περιβάλλον της Madonna (Μαντόνα), πάντως, ανέφεραν ότι η οικογένεια πραγματοποιεί τακτικά τεστ κορονοϊού και ότι ταξίδεψαν με ιδιωτικό τζετ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Όλες οι ειδήσεις

Eva Herzigova: Διακοπές στη Σαντορίνη για το διάσημο μοντέλο των 90ς

Παναγιώτα Βλαντή: Γάμος στην Ύδρα για την ηθοποιό - «Τον θαυμάζω γιατί έχει παλέψει στη ζωή του»

Lisa Banes: Νεκρή στα 65 της η ηθοποιός - Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον διέγραψαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών - Επανεξετάζεται ο Χαΐκάλης

ΠορτογαλίαΝέα ΥόρκηMadonnaΜαντόνα