Lifestyle|22.06.2020 15:49

Γιώργος Μαυρίδης: Δεν θα είναι παρουσιαστής του «Survivor Πανόραμα»

Newsroom

Τις τελευταίες μέρες, ακούγονται διάφορες φήμες που θέλουν τον Γιώργο Μαυρίδη να μετακομίζει στο κανάλι του Φαλήρου και να παρουσιάζει την εκπομπή «Survivor Πανόραμα» μαζί με τη Μάγια Αντονοπούλου

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο την είδηση αυτή στην εκπομπή της Τετάρτης (16/1). «Τα συγχαρητήρια μου σε όποιον κι αν το σκέφτηκε. Μετά το Ελλάδα - Τουρκία, το Τανιμανίδης - Μαυρίδης μου φαίνεται αριστούργημα. Τί άλλο θα κάνουν οι άνθρωποι εκεί για να το κάνουν πιο ενδιαφέρον. Θυμάστε που λέγαμε τί ωραία που θα ήταν να κάνουν μία εκπομπή μαζί;»

Μετά από επικοινωνία του περιοδικού People με άνθρωπο από το κανάλι, έγινε γνωστό ότι Γιώργος Μαυρίδης δεν θα βρίσκεται στη συγκεκριμένη εκπομπή, ούτε κάποια αντίστοιχη με το παιχνίδι. «Αρχή του ΣΚΑΪ είναι να μην χρησιμοποιήσουν ποτέ σε ότι αφορά το Survivor, ανθρώπους που συμμετείχαν στο Nomads», έγινε γνωστό από τον σταθμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο παρουσιαστής και tattoo artist να κάνει συζητήσεις με τον σταθμό για κάποια διαφορετική συνεργασία.

SurvivorΓιώργος ΜαυρίδηςΣΚΑΪSurvivor Πανόραμα