Μαρίνα για χωρισμό με Γιώργο Πατούλη: Υπάρχει επικοινωνία, αλλά είμαστε σε διάσταση
NewsroomΣτην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Γιώργο Πατούλη. «Είμαι σε διάσταση με τον σύζυγό μου και προχωράω τις δραστηριότητές μου… με πολύ μεγαλύτερη ηρεμία. Υπάρχει επικοινωνία, απλά είμαστε σε διάσταση και προχωράμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για επόμενο βήμα» τόνισε η ίδια.
«Τώρα, ο στόχος είναι ο γιος μου, ο οποίος θα πάει Β’ Λυκείου και πρέπει να βρει κι αυτός την κατεύθυνσή του. Να κάνει τις επιλογές του και ουσιαστικά να υλοποιήσω το όραμά μου, να ενώσουμε όλους τους δήμους της Ελλάδας σε ένα πολιτιστικό ψηφιακό μονοπάτι» πρόσθεσε.
Για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό, η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε: «Πέρασα κορονοϊό. Ευτυχώς είχα κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, οπότε είχα τα αντισώματα και το πέρασα ανώδυνα. Τώρα είμαι μια χαρά και συνεχίζουμε».
Γιώργος Τσαλίκης: Εκτός Big Brother 2 ο τραγουδιστής - Ο ΣΚΑΪ καταγγέλλει το συμβόλαιό του
Γιάννης Μπέζος: Θα ήθελα να εξαλειφθεί η βλακεία από τον πλανήτη, αλλά έχω ηττηθεί κατά κράτος
Η Madonna επέστρεψε στη Νέα Υόρκη - Ποδήλατο με τον 27χρονο σύντροφό της
- Στη φυλακή Βαγγέλης Λιόλιος και Γιώργος Μαυραγάνης για τα στημένα στο μπάσκετ
- Οικογενειακή τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά: Νεκροί πατέρας, μητέρα και γιος μετά την πτώση του οχήματος
- Πιλότος εξηγεί γιατί οι αεροπορικές εταιρείες έχουν γίνει τόσο αυστηρές με τα όρια βάρους των αποσκευών
- Έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ για το σπίτι του και τώρα τον υποχρεώνουν να ξηλώσει την ανακαίνιση - Ο απίστευτος λόγος