Lifestyle|20.06.2021 13:28

Kate Hudson: Η γνωστή σταρ απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα

Newsroom

Η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) κάνει διακοπές στην Ελλάδα με την οικογένειά της και μοιράζεται φωτογραφίες στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. H ηθοποιός είναι κόρη της σταρ του Χόλιγουντ Γκόλντι ΧόουνΕίναι το πρώτο ταξίδι της Κέιτ, που είναι μητέρα τριών παιδιών, μαζί με τον σύντροφό της και την τρισχαριτωμένη κόρη τους Ράνι Ρόουζ Χάντσον Φουτζικάουα μετά την πανδημία.

Η πρώτη ανάρτηση της 42χρονης ηθοποιού από το ταξίδι ήταν μια φωτογραφία μαζί με την κόρης της μόλις έφτασαν στην Ελλάδα, με μάσκες. Το νησί που βρίσκονται δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά συνήθως πηγαίνουν στη Σκιάθο, οπότε οι πιθανότητες να έχουν επισκεφθεί και πάλι το νησί των Σποράδων είναι πολλές. Η Κέιτ Χάντσον έγινε γνωστή το 2001 στην ταινία «Σχεδόν Διάσημοι», για τον οποίο κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου. Στην συνέχεια πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες» (2003), «Η Έλεν Εκπαιδεύεται» (2004), «Το Αντικλείδι» (2005), «Στους Δύο Τρίτος Δε Χωρεί» (2006), «Προσεχώς ... Ζάμπλουτοι» (2008), «Νύφες σε Πόλεμο» (2009), «Nine» (2009), «Deepwater Horizon» (2016).

T
T

«Έχω καλοκαιρινή διάθεση» έγραψε η ηθοποιός στην λεζάντα του προφίλ της.

T

Το ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την ταινία του Netflix, «Knives Out 2» όπου πρωταγωνιστεί η Κέιτ Χάντσον. Μαζί τους είναι η Γκόλντι Χόουν με τον σύντροφό της Κερτ Ράσελ.

Ο 70χρονος Ράσελ και η 76χρονη Χόουν είναι μαζί από το 1983 και η αγάπη τους παραμένει ανέπαφη στον χρόνο. Πρόκειται για ένα από τα πιο «δυνατά» και αχώριστα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Οι δύο ηθοποιοί επιλέγουν κάθε χρόνο τη θάλασσα του Αιγαίου και απολαμβάνουν τον ήλιο, το τοπίο της Σκιάθου και τις τοπικές σπεσιαλιτέ. 

T

Όλες οι ειδήσεις

Άγριες Μέλισσες: Ο Άρης Σερβετάλης σε συζητήσεις για τον τρίτο κύκλο της σειράς

Ακόμη 12 λεπτά «Φιλαράκια»: Η Άνιστον και η παρέα στο πίσω κάθισμα του Τζέιμς Κόρντεν

Dior: Anya Taylor Joy και Cara Delevingne έλαμψαν στην επίδειξη μόδας στο Καλλιμάρμαρο

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Λυμπεράκη, Γαρμπή και Συνατσάκη ξεσπούν μετά την ομολογία του πιλότου

Κέιτ ΧάντσονKate HudsonδιακοπέςΓκόλντι ΧόουνΣκιάθος