Lifestyle|17.01.2019 09:04

Τα ζώδια της Πέμπτης (17/1)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους βοηθάει να επικοινωνείς αποτελεσµατικά µε όλους όσο υς συναναστρέφεσαι, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελµατικό επίπεδο. Καλή ηµέρα να πάρεις τηλέφωνο κάποιο πρόσωπο το οποίο έχεις να δεις καιρό ώστε να αναθερµάνεις τη σχέση σας. Επίσης καλή ηµέρα να πας βόλτα στα µαγαζιά.

Ταύρος

Χρειάζεσαι µια καλή κουβέντα από πρόσωπο του περιβάλλοντός σου καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους δηµιουργεί ζητήµατα αυτοπεποίθησης. Αυτά έχουν αντίκτυπο και στη διάθεσή σου και θα αναζητήσεις επαφή µε ανθρώπους που ξέρεις πως σε εκτιµούν. Σε πρακτικό επίπεδο ασχολήσου µε οικονοµικά ζητήµατα.

Δίδυµοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου βοηθάει σε ζητήµατα διαπροσωπικών σχέσεων. Εύκολα πείθεις µε τα λεγόµενά σου βρίσκοντας συµµάχους σε επαγγελµατικά και προσωπικά σχέδια. Πρόσεξε την κυκλοθυµική σου τάση, καθώς ίσως χαλάσει το καλό κλίµα. Σε ζητήµατα επαγγελµατικών συνεργασιών σκέψου το συµφέρον σου.

Καρκίνος

Η εσωστρέφεια είναι το βασικό σου γνώρισµα καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους δηµιουργεί την ανάγκη να κρατήσεις τα σχέδιά σου για σένα διαφυλάσσοντας πληροφορίες της προσωπικής σου ζωής! Πιθανόν να µάθεις κάτι που υπήρχε στο παρασκήνιο και αυτό σε εκνευρίζει καθώς δηµιουργεί αποστάσεις µε κάποιους.

Λέων

Οι φίλοι σου σηµαίνουν πολλά και η Σελήνη στους ∆ιδύµους το υπενθυµίζει, µια και τελευταία λόγω υποχρεώσεων τους είχες παραµελήσει. Εκµεταλλεύσου τη διάθεσή σου να τους δεις και οργάνωσε συνάντηση µαζί τους καθώς αυτή θα είναι το καλύτερο σενάριο της ηµέρας. Ισως ασχοληθείς µε µια εθελοντική εργασία.

Παρθένος

Οι επαγγελµατικές ανησυχίες και το να ξεχωρίζεις στη δουλειά σου σε κάνουν ανταγωνιστικό/ή και η στάση σου εκπλήσσει! Η Σελήνη στους ∆ιδύµους σε ωθεί να επιτύχεις τους στόχους σου στα επαγγελµατικά. Πρόσεχε καθώς στην προσπάθειά σου να δείξεις τις δυνατότητές σου ίσως να µην λάβεις υπόψη τους κινδύνους.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο των ∆ιδύµων και νιώθεις τη θετική επίδραση στη διάθεσή σου! Ισως κάνεις µία εκδροµή ή συζητήσεις ένα ταξίδι. Ισως να έχεις τηλεφώνηµα από συγγενείς σου ή από πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που θα σου µεταφέρει νέα που θα σε χαροποιήσουν.

Σκορπιός

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους δηµιουργεί συναισθηµατική αναστάτωση προερχόµενη από παρελθοντικά γεγονότα και καταστάσεις. Αυτό σε φέρνει αντιµέτωπο/η µε τις αδυναµίες σου και τα συναισθήµατά σου καθώς µόνο έτσι µπορείς να τα διαχειριστείς. Σε πρακτικό επίπεδο ίσως υπάρχει κάποιο νέο για ένα οικονοµικό θέµα.

Τοξότης

Αναζητάς τη γνώµη αγαπηµένων σου για ό,τι σε απασχολεί. Η Σελήνη στο ζώδιο των ∆ιδύµων δείχνει πως οι αγαπηµένοι σου διαδραµατίζουν ενεργό ρόλο στις αποφάσεις σου. Ισως προκληθούν και διλήµµατα αν συνειδητοποιήσεις πως αυτά που θέλεις να κάνεις εσύ δεν ταυτίζονται µε αυτά που σου λένε οι άλλοι.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς µε τον οργανισµό σου και την ευεξία σου καταφέρνοντας να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις! Αυτό είναι πολύ καλό για εσένα καθώς προκύπτουν παραπάνω υποχρεώσεις που σε αναγκάζουν να αυξήσεις λίγο την «ταχύτητα» σου. Προσπάθησε να τις ιεραρχήσεις.

Υδροχόος

Αφιέρωσε χρόνο σε εσένα και σε αυτά που σε διασκεδάζουν και βοηθούν να νιώθεις καλά! Η Σελήνη στο φιλικό ζώδιο των ∆ιδύµων βρίσκει τρόπο να φέρει δίπλα σου ανθρώπους που σε βοηθούν να περάσεις καλά, τους φίλους σου και φυσικά τον/τη σύντροφό σου. Ηµέρα κατάλληλη να την αξιοποιήσεις όπως εσύ θέλεις.

Ιχθύες

Το σπίτι, η οικογένεια και οι σχετικές υποχρεώσεις βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους εγείρει τέτοια θέµατα. Καλό είναι να εστιάσεις σε ζητήµατα του παρόντος και να µην πέσεις στην παγίδα να αναµοχλεύεις παρελθοντικά ζητήµατα, καθώς αυτά θα δηµιουργήσουν περίεργη κατάσταση στο σπίτι.

ωροσκόπιοζώδια