Lifestyle|20.06.2021 16:26

Κόνι Μεταξά: Τα χρήματα για μια ανάρτηση στο Instagram και οι αισθητικές επεμβάσεις

Newsroom

Η 30χρονη τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά, κόρη του τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή βρέθηκε καλεσμένη στο «After Dark» και αποκάλυψε μιλώντας με αριθμούς πόσα χρήματα της έχουν προτείνει για μια ανάρτηση. Η Κόνι Μεταξά μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για το Instagram συγκεκριμένα, στο οποίο είναι ιδιαίτερα δραστήρια και το χρησιμοποιεί και ως μέσο εργασίας. Όπως δήλωσε στον Θέμη Γεωργαντά της έχουν προτείνει για μία ανάρτηση το ποσό των 1.500 ευρώ.

Η Κόνι Μεταξά είπε ότι με τον Τάσο Ξιάρχο μαλώνουν για τον τόνο στον οποίο θα πουν τα ντουέτα τους, ενώ είπε ότι είναι πολύ ειλικρινής. «Πάντα παίρνω εγώ αυτό που θέλω» είπε η Κόνι, αναφέροντας ότι είναι Υδροχόος με Κριό. Αποκάλυψε ότι έχει κάνει πολλές αισθητικές επεμβάσεις και ότι θα κάνει σίγουρα και λίφτινγκ όταν το χρειαστεί. Έχω κάνει μπότοξ, υαλουρονικό, έχω διορθώσει το στήθος μου, έχω κάνει τα πάντα, αλλά έχω μέτρο και το κάνω ίσα ίσα. Όταν μεγαλώσω και αρχίσουν να πέφτουν τα πάντα θα κάνω λίφτινγκ». Το τραγούδι του πατέρα της «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» είναι το κομμάτι που δεν αντέχει να ακούει από τον Πανταζή και λανθασμένα θεωρείται ότι έχει γραφτεί για την ίδια.  

Όσον αφορά στη γνωριμία με τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση, είπε: «Όταν τον είδα τόσο ωραίο, είπα αυτός είναι τέρμα χαζός!Μετά από 3 φορές με έπεισε. Ήμουν προκατειλημμένη, είχα μία άποψη για τους πολίστες ότι είναι πολύ ωραίοι, αλλά χαζοί». 

Κόνι Μεταξά για το ξέσπασμα στα social media: «Μου έκαναν report για να μην μπορώ να δουλέψω»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα είχε πριν από μερικές ημέρες η Κόνι Μεταξά στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Η νεαρή τραγουδίστρια είχε ανεβάσει ένα βίντεο που προέτρεπε τους followers της να κόψουν τις «κακές τροφές». Ωστόσο, κάποιοι το παρεξήγησαν, με αποτέλεσμα να προτρέψουν κάποιους άλλους να της κάνουν report για να κλείσει οριστικά ο λογαριασμός της στο Instagram.

Το πρωί της Δευτέρας (10/5), η Κόνι Μεταξά είχε μιλήσει  ζωντανά στην εκπομπή «Πρωινό» και είχε εξηγήσει τι ακριβώς έγινε. «Εμάς, μας έχουν συνηθίσει με ένα χαμόγελο. Υπάρχουν στιγμές όμως που ταραζόμαστε, στενοχωριόμαστε, που θέλουμε να κλάψουμε. Εννοείται ότι δεν είναι ωραίο να βρίζεις τον κόσμο, αλλά περάσαμε σε μία εποχή που οι influencers και οι celebrities πρέπει να δείχνουμε όχι μόνο τα καλά» ανέφερε, αρχικά, η ίδια.

«Ανέβασα ένα βίντεο με τη διατροφή που κάνω και βγήκαν κάποιοι "διατροφολόγοι" και ξεκίνησαν ένα κίνημα να κάνουν report σε εμένα. Αν έχεις επαγγελματικό προφίλ σημαίνει ότι μπορεί να σου το κατεβάσουν κι εγώ να μην μπορώ να εργαστώ. Μίλησα αυτοπροσώπως με την κοπέλα που μου έκανε report και αυτή ήταν ειρωνική μαζί μου» είχε πει η Κόνι Μεταξά

Όλες οι ειδήσεις

Ξεσπά η Άννα Μαρία Βέλλη για τα Γλυκά Νερά: «Έχω φάει κάτι παραπάνω από ένα απλό χαστούκι»

Γιορτή του Πατέρα: Διάσημοι μπαμπάδες στο Instagram, ευχές και χαμόγελα

Απόστολος Γκλέτσος: «Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της απάντησα, ναι είσαι»

H Ελισάβετ στο Royal Ascot: Τα χρήματα που βγάζει από τα άλογα και τα σχόλια για ρατσισμό

social mediaπλαστικές επεμβάσειςΚόνι Μεταξάinstagraminfluencer