Lifestyle|21.06.2021 16:06

Μαρία Σάκκαρη: Η οντισιόν στο «Παρά Πέντε», τα λόγια της μητέρας της και η Άννα Βίσση

Newsroom

Η διεθνούς φήμης τενίστρια Μαρία Σάκκαρη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την επιτυχία της στο Roland Garros και μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ και στο Tik Talk για το Grand Slam, για την δύσκολη πορεία της, τις προπονήσεις, τα ταξίδια, τους αγώνες και τις θυσίες που έχει κάνει για να φτάσει στην κορυφή, αλλά και για τα κακόβουλα σχόλια που κατά καιρούς δέχεται.

Για την Μαρία Σάκκαρη μίλησε η μητέρα της, πρώην πρωταθλήτρια της αντισφαίρισης, Αγγελική Κανελλοπούλου και η Άννα Βίσση. Η τενίστρια μίλησε και για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Η τενίστρια σημείωσε πως γνωρίζεται έναν χρόνο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Πάει ένας χρόνος τώρα που γνωριστήκαμε και η αλήθεια είναι ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί, το έχω πει άλλωστε, δεν είναι κρυφό».

Διαβάστε επίσης: Μαρία Σάκκαρη: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα

Αγγελική Κανελλοπούλου: Η Μαρία ήταν πολύ ανταγωνιστική από παιδί

Η μητέρα της μίλησε για τον χαρακτήρα της Σάκκαρη: «Οταν ήταν μικρή η Μαρία ήταν ένα αθλητικό παιδί και ήθελε να κάνει όλα τα σπορ. Ξεκινήσαμε με μπάσκετ, με κολύμβηση, πήγαμε στο καράτε, ήθελε να τα κάνει όλα. Ξαφνικά μία φίλη της της είπε για το τένις ότι είναι πάρα πολύ ωραίο άθλημα. Ήξερε ότι έχω κάποια σχέση με το τένις, αλλά δεν ήξερε τι ακριβώς όταν ήταν μικρούλα και αναρωτιόταν πολλές φορές "Τι κάνει η μαμά, ήταν καλή παίκτρια;". Τη γράφω σε ένα σύλλογο κοντά στο σπίτι μας και ξεκίνησε να παίζει. Πάρα πολύ ανταγωνιστικό παιδί, ήθελε ό,τι έκανε να είναι πρώτη. Ποιος θα φάει πρώτος το φαγητό του, ποιος θα κατέβει πρώτος στα σκαλιά, ποιος θα βγει πρώτος από την τάξη. Αφού μία καθηγήτρια μου λέει "Καλά τόσο πολύ ανταγωνιστικό το έχετε κάνει το παιδί". Δεν το έχω κάνει εγώ, έτσι είναι. Μέσα της είχε πάντα την ανταγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα και την κέρδισε το τένις».

«Από μένα έχει πάρει το πείσμα και τη μαχητικότητα και από τον πατέρα της έχει πάρει το ότι δεν το βάζει εύκολα κάτω. Ο πατέρας της είναι μεγάλος μαχητής στη ζωή και έχει μέσα της και τους δυο μας. Σαν παιδί έχει παραξενιές, αλλά όχι γιατί είναι παράξενο παιδί, αλλά γιατί είχε πάρα πολύ δύσκολη ζωή. Όταν είσαι σε τέτοια ένταση σίγουρα θα έχεις περισσότερα νεύρα. Παραξενιές με την έννοια του χαρακτήρα δεν έχει, αλλά με την έννοια της δύσκολης ζωής που είχε. Θα ήθελα να τη δω νούμερο ένα και να κρατήσει ένα Grand Slam, ακόμα και ένα ολυμπιακό μετάλλιο. Για εκείνη όμως θέλω, όταν σταματήσει την καριέρα της που θα αποφασίσει εκείνη πότε θα γίνει αυτό, να κάνει οικογένεια - μία ευτυχισμένη οικογένεια χαρούμενη στη ζωή της» είπε η Αγγελική Κανελλοπούλου.

Άννα Βίσση για Σάκκαρη: Τη χαίρομαι γιατί είναι γυναίκα σέξι με πολύ ωραίο χιούμορ

Η Σάκκαρη μίλησε και για τη φίλη της την Άννα Βίσση. «Ηταν φαν της μαμάς μου και η μαμά μου φαν της Άννας. Γενικά έβλεπε τη μητέρα μου που έπαιζε τένις. Η Άννα παίζει τένις και έχει επαφή με το άθλημα. Της αρέσει πάρα πολύ. Έχει τρέλα νομίζω με το τένις, είναι από τα αγαπημένα της αθλήματα. Πήγα πρώτη φορά και την είδα τέλος του 2018 και έπαθα πλάκα. Γιατί λέω αυτή η γυναίκα κρατάει ένα μαγαζί μόνη της για 6 ώρες είναι πράγματι αδιανόητο. Τη θαυμάζω πάρα πολύ. Η μουσική της είναι υπέροχη, είναι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος και πάω και τη βλέπω, όταν έχω την ευκαιρία. Δεν είμαι πολύ "του έξω", αλλά έχει τύχει και έχω πάει και την έχω δει» είπε η Μαρία Σάκκαρη.

Η Άννα Βίσση μίλησε για την Σάκκαρη λέγοντας: «Είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω και σαν φίλη. Με τιμάει πάρα πολύ που δηλώνει φανατική φαν μου, αλλά και εγώ δηλώνω το ίδιο, και ισοφαρίσαμε. Συναντώντας την και πίνοντας καφέ μαζί της και πηγαίνοντας και έξω για να αναπτύξουμε τις ιδέες και τις φιλοσοφίες μας, είδα πώς είναι αυτό το κορίτσι. Αυτή η νεαρή γυναίκα. Είναι πολύ χαρισματικό πλάσμα, μία γυναίκα που παρόλο που μες στο γήπεδό μας τρομάζει -είναι ένα ανήμερο θεριό- ενήμερο όμως σε πολλά πράγματα και τη χαίρομαι. Είναι γυναίκα σέξι, έχει πολύ ωραίο χιούμορ και παρόλο που έχουμε για ένα μεγάλο gap στις ηλικίες μας πολλά πράγματα μας φέρνουν κοντά και καταφέρουμε να κάνουμε υπέροχη παρέα. Εύχομαι ειλικρινά τα καλύτερα γιατί της αξίζουν. Πολύ σύντομα να πετύχει αυτό που η ίδια έχει βάλει σαν στόχο της. Γιατί εμείς μπορεί να λέμε ό,τι θέλουμε για τους ανθρώπους που μας παθιάζουν, όμως η ίδια ξέρει ακριβώς πού θέλει να φτάσει και της εύχομαι ειλικρινά να το φτάσει».

Διαβάστε επίσης: Άννα Βίσση: Συναυλία υπό βροχή στο Άλσος - Η Μαρία Σάκκαρη της έκανε μαθήματα τένις on stage

Μαρία Σάκκαρη: Έφαγα πόρτα σε οντισιόν για το «Παρά Πέντε»!

Η Μαρία Σάκκαρη θυμήθηκε και την ευκαιρία που είχε πριν από χρόνια να παίξει στο «Παρά Πέντε» τη δημοφιλή σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. «Δεν υπήρξε ποτέ το μικρόβιο της ηθοποιίας ήταν μία άτυχη στιγμή. Δεν είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου αυτή τη φορά, δεν είμαστε όλοι γεννημένοι να τα κάνουμε όλα. Ήταν το 2004 - 2005 όταν παιζόταν το "Παρά Πέντε". Συμμαθητής μου ήταν ο γιος της Μαριάννας Τόλη και τότε εκείνη είχε παίξει σε αυτό το επεισόδιο που οι χαρακτήρες ήταν παιδάκια του Παρά Πέντε. Οπότε κάνουμε παρέα και μας είπε ελάτε να κάνετε οντισιόν και εσείς. Μπήκα μέσα, εντάξει από τη στιγμή που δεν έπαιξα στο επεισόδιο, καταλαβαίνουμε το γιατί!

Αλλά δεν με πειράζει, πιστεύω ότι τα είπα, αλλά έφαγα πόρτα. Δεν πειράζει όμως. Δεν είχα ταλέντο στην ηθοποιία για να με τραβήξει από το τένις. Νομίζω ότι ήμουν και είμαι φτιαγμένη για να είμαι τενίστρια όσο κι αν ακούγεται αστείο. Νομίζω ότι απέδειξα από μικρή ηλικία ότι με τράβηξε αυτό το άθλημα. Ίσως επειδή ήταν ατομικό άθλημα και μοναχικό και ήμουν έτσι σαν άνθρωπος... νομίζω ότι δεν θα με τραβάει κάτι άλλο» είπε η Μαρία Σάκκαρη.

Όλες οι ειδήσεις

Ξεσπά η Άννα Μαρία Βέλλη για τα Γλυκά Νερά: «Έχω φάει κάτι παραπάνω από ένα απλό χαστούκι»

Γιορτή του Πατέρα: Διάσημοι μπαμπάδες στο Instagram, ευχές και χαμόγελα

Απόστολος Γκλέτσος: «Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της απάντησα, ναι είσαι»

H Ελισάβετ στο Royal Ascot: Τα χρήματα που βγάζει από τα άλογα και τα σχόλια για ρατσισμό

Roland GarrosΤένιςΜαρία ΣάκκαρηGrand SlamΆννα Βίσση