Lifestyle|21.06.2021 14:43

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Μου στέλνουν πολύ τολμηρές φωτογραφίες στα social media»

Newsroom

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης και αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας και το πώς είναι να ζει μόνος του, ενώ αποκάλυψε και τα «ακατάλληλα» μηνύματα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Είμαι ευτυχής που συμμετέχω στα "Καλύτερα μας Χρόνια" στην ΕΡΤ και ετοιμάζω τα κινηματογραφικά μου σχέδια. Προσπαθώ τη ζωή μου να την έχω κάτω από έναν σχεδιασμό. να μην είναι όπως λάχει» είπε ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.

«Στην καραντίνα αυτοσχεδίαζα στην μαγειρική κι έκανα αυτοσχεδιασμούς που ήταν αποτυχημένοι. Έκανα κάτι τρομερές μακαρονάδες με σάλτσες που έβγαινα μουσταλευριά. Δεν είμαι από τους άντρες που θα καλούσαν μια γυναίκα για δείπνο. Δεν μπαίνουν εύκολα οι γυναίκες στο σπίτι μου, δεν πρέπει και δεν είναι σωστό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει γνωστός ηθοποιός που δεν έχει δεχθεί φλερτ μέσω των social media. Μου έχουν στείλει διάφορες τολμηρές φωτογραφίες που δεν τις ανοίγω καν. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές στην ζωή μου λίγες και καλές», δήλωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ρένος Χαραλαμπίδης: Η συγκινητική άγνωστη ιστορία πίσω από τη γέννησή του

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» (15/4) ο Ρένος Χαραλαμπίδης είχε αποκαλύψει: «Οι γονείς μου έκαναν προσπάθεια για παιδί από τότε που ήταν στην Γερμανία, λέγοντάς τους ότι δεν θα κάνουν ποτέ παιδί. Η μητέρα μου είπε στον πατέρα μου να χωρίσουν για αυτό το γεγονός, αλλά δεν ήθελε. Ένιωθα μια αμηχανία να μιλώ για την γέννησή μου, γιατί οι γονείς μου την είχαν αποδώσει σε θαύμα. Για να μην μείνει μια ταμπέλα οπισθοδρομική. Στα 50 αποφάσισα να είμαι ο εαυτός μου. Στην Ελλάδα τούς είπαν πάλι ότι δεν θα κάνουν παιδί. Η μητέρα μου δούλευε σε ένα νοσοκομείο και κάποιες συνάδελφοί της τής είπαν για την αγία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντου κι ότι κάνει το θαύμα σε στείρες γυναίκες.

Πριν πάει είδε ένα όνειρο με μια μαυροφορεμένη γυναίκα μπροστά από ένα κάστρο που της έλεγε "εμένα ψάχνεις, έλα να με βρεις". Η μητέρα μου σκέφτηκε ότι είναι αυτή και πήγε στο μοναστήρι να κάνει ένα τάμα. Μετά από αυτό πάλι δεν έπιανε παιδί κι είχε ξεχάσει το τάμα, ώσπου άρχισε να φουσκώνει. Της είπαν ανεμογκάστρι κι όταν έδωσα σημάδια της πραγματικής μου ύπαρξης, ήταν σοκ για την ιατρική κοινωνία η γέννησή μου. Γεννήθηκα με καισαρική τομή κι η μητέρα μου πιστεύει ότι ήταν να γίνει έτσι για να έχει πάντα πάνω της μια χαρακιά και να μην λένε ότι με υιοθέτησαν».

Χαραλαμπίδης: Δεν παντρεύτηκα επειδή είμαι υπεύθυνος

Για τον γάμο και την πατρότητα είπε: «Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Με απασχόλησε κι εμένα και είναι ένα αίνιγμα γιατί είμαι ένας άνθρωπος συντροφικός, της συμβίωσης και ανεκτικός. Το παράκανα με τη δουλειά νομίζω. Έδωσα τόσο πολύ ενέργεια, είχα τόσο πολλή ανάγκη να χτίσω τη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο που δεν έδειξα το απαραίτητο ενδιαφέρον. Είχα σχέσεις και είμαι πολύ περήφανος για τη ζωή τους και μετά από μένα. Κάποτε μια πρώην μου είχε πει ευχαριστώ για τα χτυπήματα που έριξα στον ναρκισσισμό της. Όταν τις βλέπω με τις οικογένειές τους νιώθω μια επιβράβευση, ότι δεν τους έκανα ζημιά. Είμαι βαθιά μοναχικός άνθρωπος και στα σχέδιά μου είναι να παραμείνω. Κάπου όμως τα αφήνω και στον Θεό [...] 

Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να γίνω πατέρας. Και να την ένιωθα δεν θα γινόμουν. Θέλω να γίνω υπεύθυνος πατέρας, όχι ένας δότης σπέρματος. Δεν είναι σκύλος ο διάδοχος. Καμιά φορά με τρόμαξε ο έρωτας. Όταν είδα φιλικά ζευγάρια να πρέπει να μπω στη μέση για να μην παίξουν ξύλο μπροστά στα παιδιά τους. Με τρόμαξε η ανωριμότητα και των γυναικών και των ανδρών και της κοινωνίας. 

Υπάρχει ρατσισμός με όσους δεν έχουν παντρευτεί, ότι κάτι δεν πάει καλά στα μυαλά τους. Δεν παντρεύτηκα επειδή είμαι υπεύθυνος» είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Όλες οι ειδήσεις

Ξεσπά η Άννα Μαρία Βέλλη για τα Γλυκά Νερά: «Έχω φάει κάτι παραπάνω από ένα απλό χαστούκι»

Γιορτή του Πατέρα: Διάσημοι μπαμπάδες στο Instagram, ευχές και χαμόγελα

Απόστολος Γκλέτσος: «Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της απάντησα, ναι είσαι»

H Ελισάβετ στο Royal Ascot: Τα χρήματα που βγάζει από τα άλογα και τα σχόλια για ρατσισμό

Ρένος ΧαραλαμπίδηςηθοποιόςΤα καλύτερα μας χρόνια