Ου φονεύσεις 11ο επεισόδιο: Εκβιαστές και παράνομες υιοθεσίες
NewsroomΟ Τίμος και η Μαρίνα είναι ένα αγαπημένο και εύπορο οικονομικά ζευγάρι που δε μπορεί να κάνει παιδί. Όλες τους οι προσπάθειες για κανονική ή εξωσωματική γονιμοποίηση καταλήγουν σε αποβολές. Η Μαρίνα βουλιάζει στην κατάθλιψη. Ο Τίμος αποφασίζει να διαλέξει την έσχατη λύση.
Την παράνομη υιοθεσία.
Αποκαλύπτει στην Μαρίνα ότι πλήρωσε για να αποκτήσει το βρέφος
Το παιδί τους. Το ζευγάρι ξεκινάει μια νέα ζωή με το μωρό. Όλα δείχνουν υπέροχα μέχρι που ο Τίμος πέφτει θύμα εκβιασμού από κάποιον που του δηλώνει ότι ξέρει την αλήθεια για το παιδί. Πανικοβάλλεται και το κρατάει κρυφό από τη Μαρίνα μέχρι να συναντήσει τον εκβιαστή.
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή
Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Χάρης Μαυρουδής, Ισαβέλλα Κογεβίνα, Μυρτώ Αλικάκη,Έκτορας Λιάτσος.
Δείτε το τρέιλερ του 11ου επεισοδίου της σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου - Στο Open Tv - Πέμπτη 17/1 στις 23:00.
- Σάρωσε την Κρήτη η κακοκαιρία: Ένας νεκρός, βιβλική καταστροφή και φόβοι για νέο κύμα - «Έβρεξε όσο σε έναν χρόνο στην Αθήνα»
- Πόσο ασφαλείς είναι οι επιβάτες μιας πτήσης αν ο πιλότος γίνει βίαιος; Τα ερωτήματα μετά τη Flydubai
- Γάζα: Νέες δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν την ολική καταστροφή - Στον «αέρα» 2,1 εκατ. εκτοπισμένοι
- Τι πήγε στραβά με την εκτέλεση της Κρίστα Πάικ; Τα κενά στο πρωτόκολλο - «Δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο»