Lifestyle|25.06.2021 09:23

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία αγκαλιά στο Instagram - «Προς το παρόν θα αποφύγω τον γάμο»

Newsroom

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι μαζί εδώ και τρία περίπου χρόνια και διατηρούν χαμηλούς τόνους, με την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι κοινές τους εμφανίσεις και φωτογραφίες είναι ελάχιστες οπότε η εικόνα που πόσταρε η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram είναι μάλλον... συλλεκτική.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: «Είχα φτάσει σε σημείο να φοβάμαι να πω ότι είμαι από την Αλβανία»

Το μεσημέρι της Πέμπτης (24/6), η Ελένη Φουρέιρα έκανε την έκπληξη και ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία (δύο στιγμιότυπα) με τον Μποτία, στο Instagram. Το ζευγάρι είναι αγκαλιασμένο μπροστά στον καθρέφτη και η τραγουδίστρια σχολίασε τις δύο σχεδόν ίδιες φωτογραφίες με εικονίδιο διπλή καρδιά.

T

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν είναι σκοπός της ζωής μου να παντρευτώ, η ιδέα του γάμου με τρομάζει»

Για τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, αλλά και για την ιδέα του γάμου, είχε μιλήσει η Ελένη Φουρέιρα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω». «Είμαστε και οι δύο πολύ ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μου να παντρευτώ, αντίθετα η ιδέα του γάμου με τρομάζει, μου φαίνεται κάτι πολύ εγκλωβιστικό. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον αλλά σίγουρα προς το παρόν θα αποφύγω το γάμο. 

Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δύο παιδιά. Απλά δεν είναι για όλες τις γυναίκες εύκολο. Ο Αλμπέρτο ειναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχω στη ζωή μου μόνο υπέροχους ανθρώπους, οπότε οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία» είχε πει η τραγουδίστρια.

Η Φουρέιρα είχε αναφερθεί και στην περίοδο που δεν μιλούσε ανοιχτά για την καταγωγή της με τον Νίκο Χατζηνικολάου να παρατηρεί ότι μόνο η Αγγελική Νικολούλη δεν κλήθηκε να βρει από πού είναι η Φουρέιρα. «Όταν είσαι παιδί και δεν έχεις σταθεί στα πόδια σου και είσαι μη αποδεκτός από την κοινωνία λόγω της καταγωγής σου δεν έχεις τη δύναμη - αν πρώτα ο κόσμος δεν σε γνωρίσει - να μπορέσεις να πεις ποιος είσαι. Φοβάσαι ότι δεν θα σου δοθεί ευκαιρία. Όταν ένιωσα δυνατή και κατάλαβα ότι ο κόσμος αγαπάει την Ελένη - τον καλλιτέχνη Ελένη - και τελικά δεν ασχολείται για όλα τα υπόλοιπα, τότε ένιωσα πολύ δυνατή και μίλησα για την καταγωγή, το bullying και τον ρατσισμό που έχω βιώσει». «Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου, έτσι ένιωθα έτσι έκανα» είπε η τραγουδίστρια.

Το πραγματικό της όνομα είναι Εντέλα Φουρεράι. «Έχω φτάσει στο σημείο να φοβάμαι να πω από πού είμαι για να είμαι κοινωνικά αποδεκτή. Δεν μας αγαπάνε όλοι, και πια είμαι πολύ καλά με αυτό. Νιώθω Ελληνίδα, έχω γεννηθεί στην Αλβανία και χαίρομαι πολύ γι' αυτό, είμαι περήφανη, όμως η πατρίδα μου είναι η Ελλάδα. Είναι η χώρα που με αγάπησε, είναι η χώρα που αγαπώ».

Όλες οι ειδήσεις

Denise Gough στο ethnos.gr για Monday: Λατρεύω την Ελλάδα, θέλω να φτιάξω ένα σπίτι εδώ μια μέρα

Britney Spears: Συγκλονίζει για την κακοποίηση από τον πατέρα της - Ήθελε να με πληγώνει, να έχει τον έλεγχο

Σπύρος Φωκάς: Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό - Σε κρίσιμη κατάσταση

Μία ώρα απ’ την Αθήνα: H παραλία – κόσμημα με τα καταπράσινα πεύκα που είναι ό,τι πρέπει για Σαββατοκύριακο

Chiara Ferragni: Στην Ελλάδα η διάσημη influencer με τους 24 εκατ. ακολούθους

Ελένη ΦουρέιραζευγάριΑλμπέρτο Μποτία