Lifestyle|27.06.2021 17:27

Ολυμπία Χοψονίδου για Βασίλη Σπανούλη: «Ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας χάρισες»

Newsroom

Ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε το τέλος στη σπουδαία καριέρα του. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ πήρε την πιο σημαντική απόφαση της αθλητικής ζωής του καθώς ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα παπούτσια του και αποσύρεται από την ενεργό δράση. Η πορεία του στο μπάσκετ γράφτηκε με ολόχρυσα γράμματα κι όπως ο ίδιος έγραψε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του: «Το μπάσκετ μού χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι».

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε η Ολυμπία Χοψονίδου να σχολιάσει την απόφαση του συζύγου της ν' αποσυρθεί από την ενεργό δράση. «Όσα τα αστέρια του ουρανού τόσες λέξεις θέλω να γράψω. Μα είναι φτωχές αυτές μπροστά στο μεγαλείο της καρδιάς σου. Όσα και αν κατάφερες ποτέ δεν ξέχασες ποιος είσαι γι' αυτό ο Θεός ανταπέδωσε να φτάσεις εκεί που είσαι.. ήρθε η ημέρα τελικά να πεις το μεγάλο αντίο!

Συγγνώμη αλλά μετά από αυτό η συγκίνηση, η περηφάνεια, οι αναμνήσεις, οι δύσκολες αλλά και οι χαρούμενες στιγμές δεν με αφήνουν να σκεφτώ καμιά ομοιοκαταληξία.  Από εμένα τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία, την Αναστασία και την Αλεξάνδρα ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μας πρόσφερες και γι' αυτές που θα έρθουν στο καινούργιο κεφάλαιο της ζωής μας!! Σ' αγαπάμε πολύ».

T

Ολυμπία Χοψονίδου: Το ξεκίνημα, τα καλλιστεία και τα εξι παιδιά

Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στο Ελευθέριο-Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Έχει τρία αδέλφια και μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σχέδιο μόδας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστι Κρανά.

Τον Απρίλιο του 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες. Τον Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος. Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά. 

Όλες οι ειδήσεις

Λάκης Γαβαλάς: «Η βίλα μου στη Μύκονο πουλήθηκε σε τιμή οικοπέδου Ελευσίνας»

James Καφετζής: Ενεπλάκη σε τροχαίο έπειτα από τα MAD - «Ήπιαμε, είπαμε να πάρουμε ταξί, αλλά...»

Κωστής Μαραβέγιας: Σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για νέα μουσική εκπομπή

Αγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Κωνσταντής και Δρόσω ξανά μαζί - Ο νέος ρόλος που προστίθεται στο καστ

Βασίλης ΣπανούληςΟλυμπιακόςΕθνική μπάσκετΟλυμπία Χοψονίδου