Lifestyle|28.06.2021 11:25

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Όταν πήγα στον ΣΚΑΪ, αισθανόμουν σαν δαρμένο σκυλί»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» στο OPEN, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (27/6) η Αντελίνα Βαρθακούρη. Η παρουσιάστρια του «Σου Κου Family» μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα, για την επιτυχία της μαζί με τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη, στο Globetrotters, αλλά και για τις κριτικές που τη στενοχώρησαν όταν έκανε την εκπομπή «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι».

«Εξαργύρωσα την επιτυχία του Globetrotters στην καρδιά του κόσμου. Εμένα το συμβόλαιό μου είναι ο λόγος μου, θα σου δώσω το χέρι μου και θα σου πω αυτό είναι, δεν θέλω χαρτιά και ιστορίες. Δεν λειτουργούν όμως όλοι έτσι. Η επιλογή μου να μείνω στον όμιλο και να κάνουμε κάτι δεν έκατσε, δεν έκατσε με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που ήταν στον Alpha και έπρεπε να τελειώσει γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις ή να βασανίζεσαι» είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Διαβάστε επίσης: Αντελίνα Βαρθακούρη: «Ναι, κάποιες παχύναμε και βγάλαμε ρυτίδες»

Σχετικά με το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha είπε: «Ήθελα να μείνω στον Alpha, δεν έκατσε με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που ήταν στο κανάλι και έπρεπε να τελειώσει για να μην βασανίζεται κανείς. Αυτός ο άνθρωπος απομακρύνθηκε στη συνέχεια από τον σταθμό. Είναι άλλο πράγμα η δουλειά κι άλλο να παίζουμε και να θέλουμε να δυσκολέψουμε κάποιον και να κάνουμε αυτό που λέμε ο "ψάρακας" στον στρατό. Όταν ένας άνθρωπος έχει εμμονές. Με θυμάμαι στο Πασαλιμάνι να αλλάζω 15 ρούχα με Facetime».

Στον ΣΚΑΪ πήγε όπως δήλωσε η ίδια σαν «δαρμένο σκυλί». Μετά την επιτυχία των Globetrotters, ήρθε το «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» και - όπως είπε- έκλαιγε στις 5 το πρωί με τις κριτικές που διαβαζε. Κατόπιν, ήρθε ο ΣΚΑΪ και της είπαν «μπορείς».

Αντελίνα Βαρθακούρη: Πώς κρίνει την παρουσία του Χάρη Βαρθακούρη στο «Σου Κου Family»;

Αναφορικά με την παρουσία του Χάρη Βαρθακούρη στην εκπομπή «Σου Κου Family» η Αντελίνα είπε: «Θα απαντήσω ειλικρινά, βέβαια, δεν είναι εδώ ο Χάρης και θα μου άρεσε να ήταν μπροστά. Νομίζω ότι αυτή η εκπομπή δεν ήταν για τον Χάρη, δεν ήταν κάτι το οποίο ένιωσα εγώ ότι τον Χάρη τον γέμισε, έβγαλε το ταμπεραμέντο του, παρόλο που είχαμε και το μουσικό κομμάτι. Τον βλέπω μαζεμένο, μου λένε τον "έχεις ευνουχισμένο". Δεν είναι έτσι τον έχω προστατευμένο». «Επειδή είναι παρορμητικός πάντα είμαι σε επιφυλακή» είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Όλες οι ειδήσεις

Λάκης Γαβαλάς: «Η βίλα μου στη Μύκονο πουλήθηκε σε τιμή οικοπέδου Ελευσίνας»

James Καφετζής: Ενεπλάκη σε τροχαίο έπειτα από τα MAD - «Ήπιαμε, είπαμε να πάρουμε ταξί, αλλά...»

Κωστής Μαραβέγιας: Σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για νέα μουσική εκπομπή

Αγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Κωνσταντής και Δρόσω ξανά μαζί - Ο νέος ρόλος που προστίθεται στο καστ

GlobetrottersΧάρης ΒαρθακούρηςΣΚΑΪΑντελίνα Βαρθακούρη