Lifestyle|28.06.2021 15:52

Cardi B: Την περίμεναν για live και εμφανίστηκε έγκυος στα BET Awards με τον Offset

Newsroom

Στο πλαίσιο της τελετής απονομής των BET Awards η Cardi B εμφανίστηκε λίγο διαφορετική από ότι την είχαμε συνηθίσει! Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είναι ξανά έγκυος και τραγούδησε με τον σύζυγό της, Offset και το γκρουπ του, Migos. Όταν ο Offset και οι Migos τελείωσαν το «Straightenin», η Cardi B ανέβηκε στη σκηνή για το «Type S--» φορώντας ένα ολόσωμο κορμάκι και δείχνοντας την κοιλιά της δεύτερης εγκυμοσύνης της. 

Το ζευγάρι που έχει χωρίσει και τα έχει ξαναβρεί αρκετές φορές έχει ήδη μια κόρη, την Kulture Kiari, που θα γίνει τριών τον Ιούλιο. Ο 29χρονος ράπερ είναι επίσης πατέρας της 6χρονης Kalea και των Kody και Jordan, 6 και 11 ετών αντίστοιχα, που απέκτησε με προηγούμενες σχέσεις του. 

Γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Η μητέρα της κατάγεται από το Τρινιδάδ και ο πατέρας της από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Η Cardi B είχε ανακοινώσει την προηγούμενη εγκυμοσύνη της στη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εμφάνισης, αποκαλύπτοντας την είδηση στο Saturday Night Live τον Αύγουστο του 2018.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το 2019, η αποθεραπεία μετά από επεμβάσεις λιπαναρρόφησης και αυξητικής στήθους που έκανε, δεν πήγε όπως αναμενόταν. Οι γιατροί της ράπερ τής είχαν συστήσει να απέχει από τις υποχρεώσεις της και εκείνη ακύρωσε δύο εμφανίσεις της, αφήνοντας του θαυμαστές της να αναρωτιούνται αν είναι καλά στην υγεία της. Σύμφωνα με το TMZ οι επιπλοκές έφτασαν σε σημείο να μην μπορεί να ανέβει στην σκηνή και να τραγουδήσει.

Η τραγουδίστρια δεν έχασε ευκαιρία να ποστάρει και μία φωτογραφία στο Instagram με την εγκυμοσύνη της σε πλήρη θέα!

T

Η Cardi B προκαλεί: Νάρκωνα και λήστευα «πελάτες» - Δεν απολογούμαι

Πίσω στο 2019 η βασίλισσα της ραπ Cardi B απασχόλησε τα ΜΜΕ με μία είδηση που σόκαρε ακόμα και τους θαυμαστές της. Ξανακυκλοφόρησε online ένα παλιό Instagram βίντεό της, στο οποίο μιλά για τη ζωή της πριν γίνει διάσημη, τότε που εργαζόταν ως στρίπερ. Στο βίντεο αυτό αναφέρει με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Έκανα στριπτίζ και μετά ρωτούσα: Θέλεις να κάνουμε σεξ; Πηγαίναμε στο ξενοδοχείο, τον νάρκωνα και του έκλεβα ό,τι είχε και δεν είχε. Αυτό το έκανα συχνά».

Φυσικά η Cardi δεν μπορούσε να μη σχολιάσει το βίντεο, καθώς οι θαυμαστές της σοκαρίστηκαν με αυτές τις δηλώσεις και οι haters ευχαριστήθηκαν που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Έτσι, όπως πάντα, στράφηκε στο Instagram και δημοσίευσε την απάντηση της. 

«Βλέπω στα social media ότι ένα live που έκανα πριν από 3 χρόνια έχει ξανακυκλοφορήσει. Ένα instagram live όπου μίλησα για πράγματα που έπρεπε να κάνω στο παρελθόν, σωστά ή λάθος, που ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω για να ζήσω. Ποτέ δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι τέλεια ή προέρχομαι από έναν τέλειο κόσμο με ένα τέλειο παρελθόν. Πάντα λέω την αλήθεια μου. Πάντα παραδέχομαι ό,τι λάθος έχω κάνει. Είμαι μέρος μιας κουλτούρας, αυτής του hip-hop, όπου μπορείτε να μιλήσετε για το από που προέρχεστε, να μιλήσετε για τα λάθος πράγματα που έπρεπε να κάνετε για να φτάσετε εκεί που βρίσκεστε. Υπάρχουν ράπερ που δοξάζουν τη δολοφονία, τη βία, τα ναρκωτικά και τη ληστεία, δηλαδή τα εγκλήματα που αισθάνονται ότι έπρεπε να κάνουν για να επιβιώσουν.

T

Ποτέ δεν δοξάσα τα πράγματα που ανέφερα σε αυτό το live, ποτέ δεν έβαλα αυτά τα πράγματα στη μουσική μου, γιατί δεν είμαι περήφανη για αυτά. Έκανα τις επιλογές που έκανα ακριβώς επειδή είχα πολύ περιορισμένες επιλογές. Ήμουν ευλογημένη που μπόρεσα να ξεφύγω από αυτό, ενώ τόσες πολλές γυναίκες δεν τα καταφέρνουν. Είτε ήταν ή όχι κακές επιλογές εκείνη την εποχή, έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω για να επιβιώσω. Οι άνδρες για τους οποίους μίλησα στο live μου ήταν άντρες με τους οποίους έβγαινα εκείνη την εποχή, δηλαδή άνδρες που σχετίστηκαν μαζί μου συνειδητά, πρόθυμα και εν γνώσει τους.Έχω ένα παρελθόν που δεν μπορώ να αλλάξω, όπως όλοι μας».

«Ποτέ δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι τέλεια ή προέρχομαι από έναν τέλειο κόσμο με ένα τέλειο παρελθόν. Πάντα λέω την αλήθεια μου» παραδέχθηκε η Cardi B.

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια - Λείπει από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Χωρίς βενζινάδικο, ιδανικό για camping: Το νησί που… δεν πιάνει το μάτι σου είναι προορισμός-διαμάντι

Marilyn Manson: 300.000 σχόλια στα social τον αναγκάζουν να παραδοθεί στην αστυνομία

έγκυοςράπερCardi Bτραγουδίστρια