Lifestyle|29.06.2021 11:02

Άκης Πετρετζίκης: Η ανάρτηση με την έγκυο σύντροφό του - «Ακόμα περιμένουμε»

Newsroom

Ετοιμάζεται να γίνει πατέρας ο πρώτος Έλληνας MasterChef, Άκης Πετρετζίκης και η ανυπομονησία του έχει χτυπήσει κόκκινα. Ο γνωστός σεφ περιμένει με χαρά να γεννήσει η σύντροφός του και να κρατήσει στην αγκαλιά του τον γιο του, ενώ το ζευγάρι από την αρχή της σχέσης του κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους μακριά από τη δημοσιότητα.

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό, ότι ο γιος του θα γεννηθεί μέσα στον Ιούνιο, αλλά όπως δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram... ακόμα περιμένουν!

Διαβάστε επίσης: Ακης Πετρετζίκης: «Δεν μαγειρεύω σπίτι, παραγγέλνω και ο ντελιβεράς με κοιτάει περίεργα»

Ο σεφ έκανε μία ανάρτηση με την έγκυο σύντροφό του την Κωνσταντίνα γράφοντας: «40 εβδομάδες και ακόμα περιμένουμε». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εκλεκτή της καρδιάς του διάσημου σεφ δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μαγειρικής ή της τηλεόρασης, αλλά εργάζεται ως νοσοκόμα.

Το όνομά της είναι Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και είναι μία εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα με την οποία ο Άκης δεν έχει φωτογραφηθεί δημοσίως. Ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το όμορφο ζευγάρι δεν γνωρίζεται πολύ καιρό, ωστόσο είναι έτοιμοι για να κάνουν το πιο σημαντικό βήμα της κοινής ζωής τους.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Άκης Πετρετζίκης τον περασμένο Μάιο, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι αρκετά χαρούμενος που θα γίνει πατέρας. «Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο, επιτέλους ήρθε η ώρα. Το ήθελα πολύ». Ο γνωστός σεφ -σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» - δεν γνώρισε τη σύντροφό του και μέλλουσα μητέρα μέσα από τον χώρο της μαγειρικής ή της σόουμπιζ, αλλά από τα social media. Η ίδια εργάζεται ως νοσοκόμα.

Παράλληλα, ο Άκης Πετρετζίκης ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι δεν μαγειρεύει στο σπίτι του και δεν έχει όρεξη να φάει έπειτα από όλη την ημέρα. Δήλωσε ότι η εκπομπή «Kitchen Lab» θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν και όπως είπε και ο ίδιος θα φτάσει μέχρι να μεγαλώσει ο γιος του και θα τη βλέπει μέχρι κι εκείνος. Αντίθετα, η ταξιδιωτική του εκπομπή δεν θα γίνει τη νέα σεζόν, εξαιτίας του κορονοϊού.

Όλες οι ειδήσεις

Λένα Μαντά για Δημουλίδου και επιμέλεια Λυδίας από Γλυκά Νερά: «Δόθηκε προέκταση ενώ δεν έπρεπε»

Survivor 4 τελικός: Ποιος κέρδισε τον αγώνα κατάταξης - Ηλίας Κόρο σαν δύο ξένοι

Hailey Bieber: Ποια είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του Justin - Μετά τη Μύκονο στη Μήλο

Αστερόπη Λαζαρίδου: «Δεν ντράπηκα ποτέ που ήμουν η κόρη της καθαρίστριας»

έγκυοςπατέραςΆκης Πετρετζίκης