Lifestyle|29.06.2021 14:54

Kim Kardashian: «Ντύνει» τις πρωταθλήτριες των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Newsroom

Από τη συλλογή εσωρούχων «Skims» της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) θα προέρχονται τα εσώρουχα των Αμερικανίδων αθλητριών που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι οι καλλίγραμες πρωταθλήτριες της Αμερικής, που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν στις 23 Ιουλίου, θα φορούν SKIMS και ότι θα σχεδιάσει νέα κομμάτια τα οποία θα είναι διαθέσιμα και στον ιστότοπο της φίρμας.

Διαβάστε επίσηςKim Kardashian για χωρισμό με Kanye West: «Είμαι αποτυχημένη και άχρηστη»

Η Κιμ Καρντάσιαν έγραψε για αυτή τη «χρυσή» συμφωνία: «Έχω την τιμή να ανακοινώσω ότι η @SKIMS σχεδιάζει τα εσώρουχα της ομάδας των ΗΠΑ: εσώρουχα και πιτζάμες για τους αθλητές που θα αγωνιστούν φέτος στο Τόκιο και τα ίδια κομμάτια θα είναι διαθέσιμα μέσω του SKIMS.COM», γράφει η 40χρονη Αμερικανίδα στο Τwitter.

T

Την γραπτή ανακοίνωση συνόδευσαν φωτογραφίες αθλητριών της Αμερικανικής Ομάδας που φορούν κομμάτια από τη συλλογή της.  Όπως αναφέρει το CNN, η σειρά εσωρούχων της Καρντάσιαν περιλαμβάνει σουτιέν, σορτς , κάλτσες και πιτζάμες με το λογότυπο «ΤΕAM USA» και την αστερόεσσα.

T

«Από τότε που ήμουν 10 ετών, άκουγα κάθε λεπτομέρεια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον πατριό μου (που σήμερα είναι η Κέιτλιν Τζένερ). Καθώς παρακολουθούσα τους αθλητές να αγωνίζονται, έμαθα ότι είναι αφοσίωση και τιμή να συμμετέχει κανείς στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ταξίδεψα με τον πατριό μου και την οικογένειά μου σε διαφορετικές πόλεις για να παρακολουθήσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ... », γράφει η Καρντάσιαν στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Κέιτλιν Τζένερ: Επισκέφθηκε το Καλλιμάρμαρο και θυμήθηκε το χρυσό που πήρε στους Ολυμπιακούς

Έτσι, όταν της ζήτησαν να ντύσει η εταιρεία της, Skims, τις Αμερικανίδες αθλήτριες, ήταν γι΄ αυτή μία στιγμή ολοκλήρωσης, όπως παραδέχεται. Ανακοινώνοντας τη συνεργασία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Αμερικανίδα επιχειρηματίας τόνισε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρίσκονται μέσα στην καρδιά της.

T

Κιμ Καρντάσιαν: Η αρχή των SKIMS ήταν τα KIMONO και είχε δημιουργήσει σάλο στην Ιαπωνία

Σάλο είχε προκαλέσει πίσω στο 2019, η Κιμ όταν αποφάσισε για τη σειρά εσωρούχων της να χρησιμοποιήσει το όνομα Kimono. H Αμερικανίδα βεντέτα των τηλεριάλιτι προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να την κατηγορούν για πολιτισμική ιδιοποίηση. 

«Έπειτα από ώριμη σκέψη, θα λανσάρω τη νέα σειρά εσωρούχων μου με νέο όνομα» είχε πει η επιχειρηματίας στους 142 εκατομμύρια (τότε) ακολούθους στον λογαριασμό της στο Instagram. «Συνεχίζω να ακούω, να μαθαίνω και να μεγαλώνω. Εκτιμώ, επομένως, το πάθος και τις διαφορετικές προοπτικές που οι άνθρωποι μου παρουσιάζουν» σημείωσε, διαβεβαιώνοντας ότι είχε «τις καλύτερες προθέσεις» κατά την παρουσίαση της σειράς της.

Η Κιμ είχε πει ότι προσπάθησε να κάνει ένα λογοπαίγνιο με το όνομά της και για αυτό βάπτισε τα εσώρουχα Kimono. Σύντομα, εντούτοις, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ορισμένοι χρήστες την κατηγόρησαν ότι δυσφημίζει το παραδοσιακό γιαπωνέζικο ένδυμα. Ακόμα και ο δήμαρχος του Κιότο, της άλλοτε αυτοκρατορικής πρωτεύουσας της Ιαπωνίας, αποφάσισε να γράψει επιστολή στην Καρντάσιαν για να της ζητήσει να μην ονομάσει τη νέα της σειρά εσωρούχων Kimono. Η Κιμ Καρντάσιαν αντικατέστησε το όνομα με το «Skims» και πού να ήξερε ο δήμαρχος του Κυότο ότι η Κιμ θα έντυνε λίγα χρόνια μετά τις αθλήτριες που θα πήγαιναν να αγωνιστούν στο Τόκιο!

Όλες οι ειδήσεις

Άκης Πετρετζίκης: Η ανάρτηση με την έγκυο σύντροφό του - «Ακόμα περιμένουμε»

Κάτια Ταραμπάνκο: Αποκάλυψε ότι έχει ψωρίαση – «Έχασα δουλειές γιατί είχα παντού λευκά στίγματα»

Survivor 4 τελικός: Ποιος κέρδισε τον αγώνα κατάταξης - Ηλίας Κόρο σαν δύο ξένοι

Hailey Bieber: Ποια είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του Justin - Μετά τη Μύκονο στη Μήλο

Kim KardashianεσώρουχαΚιμ ΚαρντάσιανΟλυμπιακοί Αγώνες Τόκιο