Lifestyle|02.07.2021 15:45

Κατερίνα Καινούργιου: Φινάλε για το «Ευτυχείτε» με κλάματα και μία πρόταση γάμου

Newsroom

«Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβριο» ήταν τα τελευταία λόγια της Κατερίνας Καινούργιου, λίγο πριν ρίξει αυλαία η εκπομπή «Ευτυχείτε», το μεσημέρι της Παρασκευής (2/7). Η παρουσιάστρια του OPEN, η οποία σημείωσε μια αρκετά επιτυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τη στήριξαν φέτος. «Ευχαριστώ όλους εσάς τους τηλεθεατές που αυτή τη δύσκολη χρονιά με τον κορονοϊό, μας στηρίξατε τόσο πολύ. Μας δείξατε την αγάπη και την υποστήριξή σας. Εγώ το παίρνω αυτό και ως επιβράβευση της δουλειάς μας. Γνωρίζεται πως εγώ προσωπικά ποτέ δεν καρπώνομαι τις επιτυχίες.

Η επιτυχία είναι συνολική. Είναι μια τεράστια ομάδα συνεργατών πίσω από τις κάμερες. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Θέμη Μάλλη. Όταν ξεκινήσαμε κάναμε 2% και 3% και με πολλή αγάπη και προσπάθεια καταφέραμε να είμαστε αυτή τη στιγμή πρώτοι σε ένα κανάλι νεοσύστατο. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό και το οφείλουμε σε εσάς. Μέσα από την καρδιά μου, είμαι πολύ περήφανη που δουλεύω με τόσους καλούς δημοσιογράφους όσο εσείς. Η συνεργασία μου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα τελειώνει εδώ. Η συνεργασία μου μαζί του με έκανε καλύτερη παρουσιάστρια. Το ότι μου έπιανες το χέρι στις δύσκολες στιγμές, σήμαινε πολλά για εμένα. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις. Σου αξίζουν τα καλύτερα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

T

Τα κανάλια δεν είναι το σήμα, τα κανάλια είναι οι άνθρωποι που εργάζονται γι' αυτά. Ξεκινήσαμε από το Epsilon, από το μηδέν και φτάσαμε εδώ που είμαστε. Νιώθω πολύ περήφανη. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιοκτησία του Open που με πίστεψε, με κράτησε τότε από το Epsilon. Με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν τα πάντα. Δεν ξεχνώ και το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς. Να είμαστε υγιείς, Σας αγαπώ» είπε με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Καινούργιου.

Το μήνυμα που της έστειλε η Φαίη Σκορδά

Νωρίτερα, η παρουσιάστρια του OPEN ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν ανταγωνισμοί στο τηλεοπτικό πεδίο. «Να πω και κάτι που με συγκίνησε. Την προηγούμενη εβδομάδα, που είχα το περιστατικό με την υγεία μου, που μπήκα στο νοσοκομείο, η Φαίη μου έστειλε μήνυμα, που έλεγε "Περαστικά, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου". Δηλαδή μπορεί να λες ποια είναι πρώτη, ποια είναι δεύτερη, έτσι είναι τα πράγματα. Προσωπικά, όμως, δεν έχει τίποτα κανείς με τον άλλο και ευχόμαστε όλοι τα καλύτερα για τους ανθρώπους που είναι απέναντι».

Πρόταση γάμου στο «Ευτυχείτε»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου προσκάλεσε στο πλατό τη Μάιρα Γρυπαίου, την αγαπημένη της hair stylist που βρίσκεται στο πλευρό της τα τελευταία πέντε χρόνια. Η παρουσιάστρια έδωσε πάσα για να παίξει ένα βίντεο με δηλώσεις του Τριαντάφυλλου, τότε όμως εμφανίστηκαν πλάνα της Μάιρας με τον σύντροφό της, Κώστα. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια πήρε την έκπληκτη κοπέλα και την οδήγησε στα παρασκήνια όπου την περίμενε ο αγαπημένος της με ένα μονόπτερο για να της κάνει πρόταση γάμου. Η Μάιρα φυσικά και είπε το «ναι», με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά σε δάκρυα για τη χαρά της φίλης της.

Σάρωσε το «Ευτυχείτε» καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου ήταν σταθερά πρώτη τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο σύνολο, από την αρχή μέχρι και το τέλος της σεζόν. Με συνεχείς πρωτιές κυριάρχησε στους πίνακες τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω της τον ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβρη του 2020 μέχρι και τον Ιούνιο 2021 σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 15,1% στο δυναμικό κοινό 18-54, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση με διαφορά 2,3 μονάδων από το δεύτερο πρόγραμμα. Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN σημείωσε πρωτιά και στις γυναίκες 25-44 με μέσο όρο σεζόν 15,1% αλλά και στις γυναίκες 25-54 με μέσο όρο 16,4%. Στο σύνολο κατέλαβε επίσης την πρώτη θέση ανάμεσα στις ψυχαγωγικές εκπομπές με μέσο όρο 13,8%.

T

Πολύ δυνατός και ο Ιούνιος για το «Ευτυχείτε!» που και αυτό το μήνα τερμάτισε πρώτο, με μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 17% και 15,9% στο σύνολο. Το «Ευτυχείτε!», παρόλο τον σκληρό ανταγωνισμό, κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά του σε σχέση με πέρυσι κατά 5,6% στο δυναμικό κοινό αλλά και κατά 16% στο σύνολο. Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές, που τα νούμερα τηλεθέασης του «Ευτυχείτε!» ξεπέρασαν το 20% φτάνοντας να έχει σε επεισόδιο μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 22,4%.

Η Ελένη Τσολάκη και η πιο κεφάτη καλοκαιρινή παρέα έρχονται στο OPEN

Η Ελένη Τσολάκη από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου και κάθε μέρα, θα μας λέει την πιο κεφάτη καλημέρα μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Μαζί της θα είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ενώ στην ομάδα συμμετέχουν ο τραγουδιστής Άρης Μακρής, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, και ο Χρήστος Χατζησπύρου.

H εκπομπή θα τα έχει όλα! Πολύ κέφι και καλοκαιρινή διάθεση, αγαπημένους καλεσμένους, δημιουργική μαγειρική, παιχνίδια με τους τηλεθεατές και πλούσια δώρα, αλλά και όλα τα τελευταία νέα και αποκλειστικά ρεπορτάζ από τη showbiz. Από το Καλοκαίρι #Not δε θα λείπουν και τα θέματα επικαιρότητας που θα βρίσκονται στο προσκήνιο.

Ακόμα το «Καλοκαίρι #Not» θα ανοίξει παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και θα συνδεθεί με κάθε γωνιά της χώρας για να συναντήσει ξεχωριστούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν μία σημαντική ιστορία να μοιραστούν με τους τηλεθεατές. Το «Καλοκαίρι #Not» έρχεται και θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά με κέφι, θετική διάθεση αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ.

Όλες οι ειδήσεις

Χρήστος Χολίδης: Δεν φανταζόμουν ότι θα χρειάζεται barcode για να μπαίνουμε στα μαγαζιά

Γρηγόρης Πετράκος εναντίον Κιάμου μετά την απόφαση να τραγουδήσει σε covid free μπουζούκια: «Ζήτα συγγνώμη»

Αλέξης Παππάς: Εκτός τελικού Survivor 4 - Σε υπερπολυτελή βίλα οι τέσσερις φιναλίστ

Αγγελική τελευταίο επεισόδιο: «Σφίχτηκε κόμπος το στομάχι μου» - Η αιματηρή σκηνή που συγκλόνισε το Twitter

Ελένη ΤσολάκηΕυτυχείτε!Κατερίνα ΚαινούργιουOPENΓρηγόρης Γκουντάρας