Lifestyle|03.07.2021 18:22

Amber Heard: Απέκτησε μια κόρη μέσω παρένθετης μητέρας - «Το αποφάσισα πριν από 4 χρόνια»

Newsroom

Η Άμπερ Χερντ (Amber Heard) την Πέμπτη (1/7) έκανε μία ανάρτηση-έκπληξη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η 35χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως απέκτησε ένα κοριτσάκι μέσω παρένθετης μητέρας,  δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την κόρη της, ηλικίας 12 εβδομάδων, Oonagh Paige.

Διαβάστε επίσης: Τζόνι Ντεπ: Έχασε τη δίκη με τη Sun - Δεν τον συκοφάντησαν ότι κακοποιούσε την Άμπερ Χερντ

Το όνομα που έδωσε στην κόρη της φαίνεται να προέρχεται από την μητέρα της, Paige, η οποία απεβίωσε τον περασμένο Μάιο: «Είμαι πολύ λυπημένη και συντετριμμένη από την απώλεια της μαμάς μου, Paige Heard. Μας άφησε πολύ νωρίς, συγκρατώντας τη μνήμη της όμορφης, απαλής ψυχής της. Θα μου λείψει από τα βάθη της καρδιάς μου για πάντα», είχε γράψει στο Instagram εκείνη την εποχή.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι θέλω να αποκτήσω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους». Αποκάλυψε επίσης πως το μωρό γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021. Πηγές κοντά στην Άμπερ Χερντ ισχυρίζονται ότι έφερε στον κόσμο την κόρη της μέσω παρένθετης μητρότητας αφού οι γιατροί της είπαν ότι δε θα μπορούσε ποτέ να κυοφορήσει το δικό της μωρό, σύμφωνα με το Page Six.

T

Τζόνι Ντεπ: Έχασε τη δίκη με τη Sun - Δεν τον συκοφάντησαν ότι κακοποιούσε την Άμπερ Χερντ

Η είδηση της Heard για το μωρό έρχεται εν μέσω των συνεχιζόμενων νομικών διαμαχών της με τον πρώην σύζυγό της Johnny Depp, για τους ισχυρισμούς της για ενδοοικογενειακή βία. Μετά την πρόσφατη δίκη ο 57χρονος σταρ του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) έχασε στη μάχη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, η οποία τον έχει κατηγορήσει για ξυλοδαρμό και λεκτική βία. Ο αστέρας του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ είχε καταθέσει αγωγή κατά της «The Sun» για δημοσίευμα που υποστήριζε ότι κακοποιούσε σωματικά την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, την οποία εκείνος κατηγορούσε για ψεύδη και εξωσυζυγικές σχέσεις.

Μεταξύ άλλων, ο Ντεπ ισχυρίστηκε ότι η Άμπερ και το δημοσίευμα τον κατέστρεψαν επαγγελματικά, ενώ η 34χρονη Χερντ παρέμεινε στους ισχυρισμούς της ότι την χτύπησε 14 φορές στο πλαίσιο της εκρηκτικής τους συμβίωσης. Η ηθοποιός περιέγραψε έναν σταρ βουτηγμένο στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, συχνά εκτός εαυτού με ξεσπάσματα ζήλιας και επιθετικότητας. Η Sun προσκόμισε αδιάσειστα στοιχεία και κέρδισε την αγωγή.

T

Σύμφωνα με την Daily Mail αυτή η μάχη χάθηκε για τον Τζόνι Ντεπ, ο οποίος αποδείχθηκε δικαστικά ότι άσκησε πραγματικά βία στη σύζυγό του, σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου. Σε μια πολύκροτη δίκη 16 ημερών το ζευγάρι έκανε απίστευτες αποκαλύψεις για όλα όσα συνέβαιναν μακριά από τα φλας των φωτογράφων στο «κόκκινο χαλί». Να θυμίσουμε ότι η Άμπερ Χερντ είχε προσκομίσει στη δικαιοσύνη φωτογραφίες με τις μελανιές και τα χτυπήματα στο πρόσωπό της, εικόνες που διέρρευσαν και στα media.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας του 2011 «The Rum Diary» («Μεθυσμένο Ημερολόγιο») και παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015. Η Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου έπειτα από 15 μήνες και λίγες ημέρες μετά εξασφάλισε περιοριστικά μέτρα εναντίον του Ντεπ. Τον είχε κατηγορήσει ότι στη διάρκεια της σχέσης τους την κακοποιούσε σωματικά, μια κατηγορία που ο ίδιος αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή.

Όλες οι ειδήσεις

Το συγκινητικό μήνυμα της Έρρικας Πρεζεράκου για τον χαμό της 7χρονης Αναστασίας

Γιάννης Στάνκογλου: Οι 3 ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού και τα «καχύποπτα» βλέμματα του κόσμου

Ντέμι Μουρ, Μπίμπερ και Ορλάντο Μπλουμ - Λαμπεροί σταρς κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

Χρήστος Χολίδης: Δεν φανταζόμουν ότι θα χρειάζεται barcode για να μπαίνουμε στα μαγαζιά

κόρηΑμπερ ΧερντΤζόνι Ντεππαρένθετη μητέρα