Lifestyle|04.07.2021 11:53

Ελένη Μενεγάκη: Μαγικές εικόνες από την Άνδρο και η Ιωάννα Μαλέσκου «απέναντι»

Newsroom

Η Ελένη Μενεγάκη τον τελευταίο καιρό ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της εκπομπή στο Mega. Η παρουσιάστρια τις τελευταίες ημέρες έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε στην αγαπημένη της Άνδρο και το Όναρ, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί στο βορειότερο νησί των Κυκλάδων, κοντά στην ειδυλλιακή παραλία Άχλα.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Τα δύο νέα πρόσωπα που ακούγονται για την εκπομπή της

Η Ελένη ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της όπου ποζάρει με μαγιό, σορτσάκι και καπέλο, λίγο πιο δίπλα στην πισίνα και γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Στην Άνδρο μου…». Η παρουσιάστρια ανέβασε και μια φωτογραφία με όλη την οικογένεια και τον Μάκη Παντζόπουλο με τη μικρή Μαρίνα.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ανακατατάξεις γίνονται στο κανάλι του ΣΚΑΪ, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή του OPEN «Έλα Χαμογέλα». Η Ιωάννα Μαλέσκου «απέναντι» από την Ελένη Μενεγάκη; 

T
T

Η Ιωάννα Μαλέσκου «απέναντι» από την Ελένη Μενεγάκη;

Η μεσημεριανή ζώνη θα είναι από τις πιο ανταγωνιστικές την επόμενη σεζόν, καθώς στη μάχη επιστρέφει και πάλι η Ελένη Μενεγάκη. Η νέα της εκπομπή θα βρίσκεται στη ζώνη 13.00 - 16.00, διάστημα το οποίο πέφτει απέναντι από τα μεσημβρινά δελτία ειδήσεων και από τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Μία από αυτές είναι και το «LoveIt» της Ιωάννας Μαλέσκου.

Στον ΣΚΑΪ -σύμφωνα με το ρεπορτάζ - έχει πέσει στο τραπέζι η πρόταση η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου (την οποία αποκαλούσαν «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης), να μετακινηθεί από τις 12.00 το μεσημέρι στις 14.00 το μεσημέρι και να βρεθεί απέναντι απο την Ελένη Μενεγάκη.

«Κάποιοι στον ΣΚΑΪ το επιθυμούσαν, αλλά οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι στις 14.00 το μεσημβρινό δελτίο σκίζει και η μετακίνηση αυτή θα είναι μία δύσκολη υπόθεση» είπε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο OPEN.

Σκέψεις υπάρχουν -σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του «Έλα Χαμογέλα» να μετακινηθεί στη ζώνη 16:00 - 18:00 το «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά. Στη νέα ώρα μετάδοσης θα έχει ισχυρό ανταγωνισμό, όπως το «Shopping Star» με τη Βίκυ Καγιά αλλά και τα «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου ή και τη νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Ο Νίκος Μουτσινάς, σύμφωνα με αυτό τον σχεδιασμό, θα αποφύγει την κατά μέτωπο συνάντηση με το «Ρουκ- Ζουκ» της Ζέτας Μακρυπούλια, αλλά και τη μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Όλες οι ειδήσεις

Το συγκινητικό μήνυμα της Έρρικας Πρεζεράκου για τον χαμό της 7χρονης Αναστασίας

Christina Aguilera: Στο πλευρό της Britney Spears - «Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει το δικαίωμα στην ευτυχία»

Γιάννης Στάνκογλου: Οι 3 ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού και τα «καχύποπτα» βλέμματα του κόσμου

Ντέμι Μουρ, Μπίμπερ και Ορλάντο Μπλουμ - Λαμπεροί σταρς κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

παρουσιάστριαΌναρΆνδροςΙωάννα ΜαλέσκουΕλένη Μενεγάκη