Lifestyle|04.07.2021 16:19

Zendaya - Tom Holland: Με ένα ερωτικό φιλί επιβεβαίωσαν τις φήμες για μυστικό ειδύλλιο

Newsroom

Ύστερα από χρόνια φημολογίας ότι η Zendaya και ο Tom Holland - πρωταγωνιστές της ταινίας Spiderman - είναι ζευγάρι, έφτασε η στιγμή να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι δυο τους εντοπίστηκαν από το Page Six στο Λος Άντζελες και επιβεβαίωσαν με ένα φιλί μέσα σε ένα αυτοκίνητο την τρυφερή τους σχέση.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε επίσης στη γειτονιά Silver Lake, όπου ζει η μητέρα της Zendaya. Οι φήμες για τη Zendaya και τον Holland χρονολογούνται από τότε που πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία «Spider-Man: Homecoming» το 2017.

Διαβάστε επίσης: H Zendaya έγραψε ιστορία με τη νίκη της τη βραδιά απονομής των Emmy 2020

Ωστόσο, η Zendaya αρνήθηκε αυτές τις φήμες σε μια συνέντευξη με το Variety, λέγοντας, «Είναι κυριολεκτικά ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Έπρεπε να κάνουμε πολλές προωθητικές εκδρομές μαζί. Υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που θα καταλάβουν πώς είναι αυτό στα 20». Έκτοτε συνεργάστηκαν σε δύο ακόμη ταινίες Spider-Man, με την τρίτη ταινία «No Way Home», η οποία θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. 

Ποια είναι η πανέμορφη Ζendaya 

H 24χρονη Ζendaya είναι γεννημένη στο Όκλαντ της Καλιφόρνια από Αφροαμερικανό πατέρα και μητέρα με καταγωγή από την Σκωτία και την Γερμανία. Η πανέμορφη Ζendaya γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως «Ρόκι Μπλου» στη νεανική σειρά του Disney Channel, «Shake It Up» (2010-2013) ενώ ακολούθησε η συμμετοχή της στο σόου χορού «Dancing with the Stars» (2013) όπου έλαβε τη δεύτερη θέση, καθώς και άλλες επιτυχημένες δουλειές, όπως η σειρά νεανική σειρά του «K.C. Undercover» (2015-2018) και οι ταινίες «The Greatest Showman», «Spider-Man: Homecoming» και «Spider-Man: Far from Home».

Το 2019, πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του HBO, «Euphoria» και υποδύεται την «Ρου Μπένετ», μια ομοφυλόφιλη έφηβη χρήστη ναρκωτικών. Για την ερμηνεία στην συγκεκριμένη σειρά, απέσπασε την πρώτη της υποψηφιότητα για Έμμυ Α' Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Σειρά.

Ως τραγουδίστρια, ξεκίνησε την καριέρα της το 2011, με τα τραγούδια «Swag It Out» και «Watch Me». Υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Hollywood Records το 2012 και αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο της solo single και άλμπουμ «Replay», το οποίο μπήκε στο νούμερο 40 των Billboard Hot 100 των ΗΠΑ. Το 2017, ερμήνευσε το soundtrack της ταινίας «The Greatest Showman», «Rewrite The Stars». Είναι vegetarian.

Η Ζendaya έγραψε ιστορία τη βραδιά απονομής των τηλεοπτικών βραβείων Emmy 2020, καθώς έγινε η νεότερη σε ηλικία ηθοποιός που κέρδισε το έπαθλο στην κατηγορία Α' Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά. Επίσης η νίκη της σηματοδοτεί μόνο τη δεύτερη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης που μια μαύρη ηθοποιός κερδίζει στη συγκεκριμένη κατηγορία.

T

Είπε στην ομιλία της: «Θέλω απλώς να πω ότι υπάρχει ελπίδα στους νέους εκεί έξω. Γνωρίζω ότι η τηλεοπτική μας σειρά δεν φαίνεται πάντα σαν ένα υπέροχο παράδειγμα, αλλά υπάρχει ελπίδα στους νέους. Και θέλω απλώς να πω σε όλους τους συνομηλίκους μου εκεί έξω που εργάζονται έξω στους δρόμους, σας βλέπω, σας θαυμάζω, σας ευχαριστώ». Το 2017 η Zendayaαγόρασε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες έναντι 1.8 εκατ. δολαρίων.

Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Μενεγάκη: Μαγικές εικόνες από την Άνδρο και η Ιωάννα Μαλέσκου «απέναντι»

Στο νοσοκομείο η Μαρία Κορινθίου: «Δεν το γλιτώσαμε, πολύς πόνος»

Survivor 4 τελικός: Πού βρίσκονται οι 4 φιναλίστ - Όλα όσα θα γίνουν στον ημιτελικό

Το συγκινητικό μήνυμα της Έρρικας Πρεζεράκου για τον χαμό της 7χρονης Αναστασίας

Ντέμι Μουρ, Μπίμπερ και Ορλάντο Μπλουμ - Λαμπεροί σταρς κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

ZendayaσχέσηSpiderman