Lifestyle|18.01.2019 14:05

Αυτός είναι ο νέος έρωτας του Ατζούν Ιλιτζαλί (pics)

Newsroom

Ο έρωτας με έρωτα περνά και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, λίγο καιρό μετά το διαζύγιό του, έχει βρει νέα σύντροφο. 

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Τούρκος παραγωγός έχει έρθει κοντά με μια 20χρονη Τουρκάλα καλλονή, ονόματι Ιτίρ Εσέν, η οποία το 2017 αναδείχθηκε Μις Τουρκία. 

Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο θα παρουσιάζει με την Λάουρα Νάργιες την εκπομπή σχετικά με το Survivor Ελλάδα – Τουρκία στο κανάλι που έχει δημιουργηθεί στο Youtube.

T
T
T

Ο πάμπλουτος Ατζούν, λάτρης της ταχύτητας και των πανάκριβων αυτοκινήτων, χώρισε την Σεΐμά Σούμπασι τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Mr Survivor, που ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα ως αθλητικός ρεπόρτερ, παντρεύτηκε τη 28χρονη καλλονή τον Σεπτέμβριο του 2017 σε μια υπερπολυτελή τελετή στο Σεν Τροπέ. Γάμος στον οποίο είχαν παρευρεθεί ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα

Αυτό που προσέχει κανείς με μία πρώτη ματιά είναι ότι η Ιτίρ Εσέν μοιάζει αρκετά με τη Σεϊμά Σουμπασί. 

T
T

Αυτό είναι το τρίτο διαζύγιο για τον Τούρκο καναλάρχη, ο οποίος είχε αποκτήσει και ένα παιδί μαζί με τη Σεϊμά. Ο πρώτος γάμος του Ιλιτζαλί ήταν το 1988, με τη Σεντά. Mαζί της απέκτησε την πρώτη κόρη του. Ωστόσο ο γάμος τους κράτησε μόλις 5 χρόνια, καθώς το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1993. Ο δεύτερος γάμος ήρθε αρκετά χρόνια μετά, το 2003, με τη μελαχρινή Τουρκάλα Ζεϊνέπ. Μαζί θα αποκτήσουν δύο κόρες, αλλά ούτε αυτός ο γάμος θα κρατήσει πολύ, και αυτό λόγω της Σεϊμά.

Συγκεκριμένα, ο Ατζούν ήταν ακόμη παντρεμένος όταν ξέσπασε το σκάνδαλο πως ήταν ερωτευμένος με την κατά πολλά χρόνια νεότερή του Σεϊμά Σουμπασί.

T
T
Λάουρα ΝάργιεςΑτζούν ΙλίτζαλιSurvivor