Lifestyle|05.07.2021 09:45

Άρης Σερβετάλης: Στον δρόμο ακόμα με φωνάζουν Λάζαρο από το «Είσαι το ταίρι μου»

Newsroom

Τον Άρη Σερβετάλη, έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, συνάντησε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού (4/7). Ο Άρης Σερβετάλης, που έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό ως «Λάζαρος» στο «Είσαι το ταίρι μου», πρωταγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι στην παράσταση «Ορέστης» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στην Επίδαυρο

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στην ταινία «Man of God» («Άνθρωπος του Θεού»), που εξιστορεί την πολύπαθη ζωή του Αγίου Νεκταρίου και δεν μιλά μόνο για τον βίο ενός Αγίου που έζησε ανάμεσά μας, αλλά κυρίως για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τα εμπόδια που ξεπέρασε. Συγκινητική ήταν και η ερμηνεία του στην ταινία «Μήλα» του Χρήστου Νίκου.

Διαβάστε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Ο Άρης Σερβετάλης σε συζητήσεις για τον τρίτο κύκλο της σειράς

Πιστεύει στα θεία, ειδικά μετά από μία τρομερά δύσκολη συγκυρία που συνάντησε στη ζωή του: «Ξεκίνησα να πιστεύω σε μία πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου και συνήθως πολλοί λένε ότι συμβαίνει τότε γιατί θέλεις να πιαστείς από κάπου. Στον πόνο πιστεύω ότι είναι συνοδοιπόρος ο Θεός, έρχεται και σου παρουσιάζεται, υπάρχει εκεί».

«Πιο μικρός είχα ασχοληθεί και με ανατολικές θεωρήσεις των πραγμάτων αλλά δεν ανακουφίστηκα μέσα σε αυτό. Όταν συνέβη αυτό ήμουν εντελώς μηδενιστής, τα είχα μηδενίσει όλα, όταν συνέβη αυτή η αποκάλυψη και αυτό που αισθάνθηκα μπήκα σε μία διαδικασία να γνωρίσω έναν ιερομόναχο, να εξομολογούμαι».

Ο Λάζαρος από το «Είσαι το Ταίρι μου» και οι «Άγριες Μέλισσες»

«Υπάρχει ακόμα αυτή η ανταπόκριση από τον κόσμο. Ο κόσμος κάνει σχόλια “να, ο Λάζαρος ο σαυράκιας. Είναι πολύ ωραίο, γιατί ήταν ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, εγώ τότε περίπου έτσι ήμουν. Ήταν οικείο να κάνω τότε εκείνο τον χαρακτήρα». Για το αν είναι ανοιχτός να επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση ο Άρης Σερβετάλης απάντησε πως αν προκύψει μία ενδιαφέρουσα πρόταση θα πει το «ναι» με χαρά. Αναφορικά με τις «Άγριες Μέλισσες» είπε ότι έγινε μια προσέγγιση, αλλά δεν υπάρχει συνεργασία για την τρίτη σεζόν του επιτυχημένου σίριαλ. 

Είσαι το ταίρι μου: Ο Χαραλαμπόπουλος θυμάται την οντισιόν με τον Άρη Σερβετάλη

Στην κάμερα της εκπομπής «Dot» ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που συμμετείχε στη κωμική σειρά «Είσαι το ταίρι μου» θυμήθηκε την οντισιόν που είχε κάνει ο Άρης Σερβετάλης για τον ρόλο του Λάζαρου. 

«Το Είσαι το ταίρι μου ήταν μία άλλου είδους μαγική δουλειά. Θυμάμαι που γινόταν οντισιόν για το ποιος θα κάνει τον συγκάτοικό μου. Και κάποια στιγμή μπαίνει ο Άρης και κάνουμε μια σκηνή, όπου μόλις είπαμε στοπ κοιταζόμασταν με τον σκηνοθέτη και τον σεναριογράφο, ήταν φανερό ότι αυτός θα ήταν ο συγκάτοικος.

Έλεγα στον Άρη Σερβετάλη πριν βγει στον αέρα, να είναι έτοιμος γι' αυτό που θα ζήσει. Το σπίτι του Γρηγόρη ήταν σε έναν παράλληλο δρόμο με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και καμία φορά όταν περνάω από εκεί θυμάμαι την περίοδο που πάρκαρα για να πάω στα γυρίσματα» είχε πει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Παράσταση «Ορέστης» σε σκηνοθεσία Κακλέα στην Επίδαυρο

Πρεμιέρα για την ταινία «Άνθρωπος του Θεού» και για την παράσταση «Ορέστης»

Η ταινία «Man of God» κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 26 Αυγούστου. Η παράσταση «Ορέστης» ξεκινά περιοδεία από την Επίδαυρο. Στις 16, 17 & 18 Ιουλίου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο αργολικό θέατρο ένα έργο γεμάτο σφοδρές συγκρούσεις, ανατροπές, απολογίες και έντονο πολιτικό προβληματισμό. Ένα έργο που δεν σταματά να θέτει συνεχώς ερωτήματα για τις σχέσεις των γενεών και των φύλων, της κοινωνικής συνοχής και της επιβίωσης των νέων σ' έναν κόσμο που καθορίζεται από παράγοντες έξω από τους ίδιους.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4 τελικός: Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος διεκδικούν τα 100.000 ευρώ

James Καφετζής: Το Twitter αναζητά τον παίκτη του Survivor - Γιατί έλειπε από τον ημιτελικό;

Πώς βλέπουν τα νέα μέτρα οι άνθρωποι του Πολιτισμού: «Παραμένουμε πληττόμενες επιχειρήσεις»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Καταιγισμός υβριστικών σχολίων για το «Πάμε» στον Πάνο Κιάμο

Man Of GodΕίσαι το ταίρι μουΕπίδαυροςΆρης Σερβετάλης