Lifestyle|05.07.2021 10:11

Nicole Scherzinger: Στη Μύκονο η πρώην του Lewis Hamilton - Γενέθλια με τη Μαρίνα Βερνίκου

Newsroom

Μετά τον Τζάστιν Μπίμπερ στη Μήλο, την Ντέμι Μουρ για ψώνια στο Κολωνάκι και την Κέιτ Χάντσον σε Πόρτο Χέλι και Σπέτσες, άλλο ένα γνωστό όνομα βρέθηκε για διακοπές στα ελληνικά νησιά. Συγκεκριμένα στη Μύκονο για να απολαύσει χαλαρές στιγμές αλλά και τη νυχτερινή ζωή για την οποία φημίζεται το νησί βρέθηκε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, και πρώην σύντροφος του σταρ της Formula 1 Λιούις Χάμιλτον, Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger).

Διαβάστε επίσης: Ντέμι Μουρ, Μπίμπερ και Ορλάντο Μπλουμ - Λαμπεροί σταρς κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

Η Νικόλ Σέρζινγκερ γεννήθηκε στη Χονολουλού και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η τραγουδίστρια του γνωστού αμερικανικού γυναικείου συγκροτήματος «Pussycat Dolls». Πριν από τις Pussycat Dolls, η Σέρζινγκερ ήταν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέλος του ροκ συγκροτήματος «Days of the New» και έπειτα του επίσης αμερικάνικου ποπ γυναικείου συγκροτήματος «Eden’s Crush».

Το άλμπουμ «PCD» αποτέλεσε τεράστια εμπορική επιτυχία και καθιέρωσε τις Pussycat Dolls στην παγκόσμια μουσική σκηνή με ποπ τραγούδια όπως τα: Beep, Buttons, Don't Cha και Stick With You. Το 2010, η Σέρζινγκερ αποχώρησε από τις Pussycat Dolls για να ακολουθήσει σόλο καριέρα.

Νικόλ Σέρζινγκερ: Στη Μύκονο μετά τη λίμνη Κόμο

Η ποπ σταρ απολαμβάνει τον ήλιο και θάλασσα στη Μύκονο με τον σύντροφό της, Thom Evans, καλούς φίλους, αλλά και την Μαρίνα Βερνίκου. Η Νικόλ Σέρζινγκερ είχε γενέθλια στις 29 Ιουνίου και αφού τα γιόρτασε στην Ιταλία και τη λίμνη Κόμο έκανε μία.. επανάληψη με φόντο τις ομορφιές της Μυκόνου. Δείτε τις αναρτήσεις της Μαρίνας Βερνίκου στο Instagram.

Νικόλ Σέρζινγκερ (Instagram)
Νικόλ Σέρζινγκερ

Η Νικόλ Σέρζινγκερ, που έχει υπάρξει και κριτής του αμερικανικού X-Factor απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον σύντροφό της, Thom Evans.

T

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4 τελικός: Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος διεκδικούν τα 100.000 ευρώ

James Καφετζής: Το Twitter αναζητά τον παίκτη του Survivor - Γιατί έλειπε από τον ημιτελικό;

Πώς βλέπουν τα νέα μέτρα οι άνθρωποι του Πολιτισμού: «Παραμένουμε πληττόμενες επιχειρήσεις»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Καταιγισμός υβριστικών σχολίων για το «Πάμε» στον Πάνο Κιάμο

ΜύκονοςΝικόλ ΣέρζινγκερΜαρίνα ΒερνίκουΛιούις Χάμιλτονδιακοπές