Lifestyle|06.07.2021 16:46

Vera Wang όπως Μπένζαμιν Μπάτον: Η σχεδιάστρια μόδας έκλεισε τα 72 και όλοι απόρησαν

Newsroom

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πασίγνωστη σχεδιάστρια Vera Wang (Βέρα Γουάνγκ) εντυπωσιάζει με την αγέραστη εμφάνισή της στο πέρασμα των χρόνων. Η Vera Wang, νυφικό της οποίας φόρεσε πρόσφατα στον γάμο της η Γκουέν Στεφάνι, έχει καταγωγή από την Κίνα και ξεκίνησε από το πατινάζ για να καταλήξει στην υψηλή μόδα. 

Η Βέρα Γουάνγκ γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη από γονείς μετανάστες από τη Σανγκάη. Ασχολήθηκε με το καλλιτεχνικό πατινάζ από τη ηλικία των 6 και μάλιστα το 1968 πήρε μέρος σε διαγωνισμούς των ΗΠΑ και πόζαρε στο Sports Illustrated. Απέτυχε να φτιάξει ολυμπιακή ομάδα εκείνη τη χρονιά και αποφάσισε να κυνηγήσει, αλλού τα όνειρά της. Έγινε λοιπόν υπεύθυνη σχεδιασμού της φίρμας Ralph Lauren και μετά από αυτό ξεκίνησε δική της σειρά. Κατάφερε να γίνει πολύ γνωστή από τη σειρά νυφικών της και όχι μόνο.

Έχει σχεδιάσει αθλητικά κοστούμια για πατινάζ για την Nancy Kerrigan και τη Michelle Kwan. Κάποια στιγμή επέκτεινε την σειρά της δημιουργώντας αξεσουάρ, είδη σπιτιού, αντικείμενα μοναδικά στο είδος τους όπως και αρώματα και πολλά περισσότερα και σύντομα έγινε πασίγνωστη.

T
T
T

Έχει εμφανιστεί σε εκπομπές όπως το Project Runway. Έχει σχεδιάσει νυφικά για διάσημες κυρίες της showbiz όπως οι: Αλίσια Κιζ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μαράια Κάρεϊ, Βικτώρια Μπέκαμ, Κέιτ Χάντσον και Κιμ Καρντάσιαν.

Λέει χαρακτηριστικά «σηκώνομαι, τινάζω τη σκόνη από πάνω μου και συνεχίζω» αν κάτι δεν πάει καλά. Στις 27 Ιουνίου η Vera Wang γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Soho στο The Jimmy σε μια βραδιά με άφθονο proseco, αφού η λάνσαρε τη δική της σειρά με αφρώδεις οίνους.

H σχεδιάστρια μας έδειξε και πώς γιόρτασε την 4η Ιουλίου, ποζάροντας με μια αμερικανική σημαία. Αριάνα Γκράντε και Γκουέν Στεφάνι διαλεξαν τα νυφικά τους από τη Βέρα Γουάνγκ και εντυπωσίασαν.

T
T

Όλες οι ειδήσεις

Μόνικα Μπελούτσι: Ποζάρει για πρώτη φορά με την 16χρονη κόρη της - «Η Ντέβα μου μοιάζει πολύ»

Σάκης Κατσούλης: Ο νικητής του Survivor εξομολογείται «Πάντα ήθελα να ζήσω αυτό το μεγάλο όνειρο»

Ηλίας Μπόγδανος για τελικό Survivor: Τίποτα δεν είναι δεδομένο - Το καταλαβαίνεις όταν τα χάσεις όλα

Ραφαέλα Καρά: Έφυγε από τη ζωή η διάσημη Ιταλίδα σταρ

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Είμαι πολύ στεναχωρημένη για ό,τι έχω δημιουργήσει στον Γιώργο Λιβάνη»  

μόδαVera Wangγενέθλιαηλικία