Lifestyle|07.07.2021 13:39

Kate Middleton - Γουίμπλεντον: Η στιγμή που τη φυγαδεύουν γιατί ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού

Newsroom

Είναι γνωστό ότι η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) είναι φαν του τενις και πολλές φορές απαρακολουθεί αγώνες με την αδερφή της Πίπα Μίντλετον αλλά και με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ. Πριν από λίγες μέρες είδαμε την Κέιτ Μίντλετον στο Γουίμπλεντον, όπου πήγε για να παρακολουθήσει το ματς του Σκοτσέζου τενίστα Άντι Μάρεϊ. Κάποια στιγμή, και ενώ η Δούκισσα του Κέιμπριτζ κάθισε στις κερκίδες χωρίς μάσκα προστασίας, οι φρουροί του γηπέδου έσπευσαν και τη φυγάδευσαν.

Δημοσίευμα της MailOnline αναφέρει ότι πιθανώς η Μίντελτον ειδοποιήθηκε ότι ήρθε σε επαφή με άνθρωπο που νοσεί με Covid-19, αφού πέρασε όλη την ημέρα της στο Γουίμπλεντον στην εξέδρα και τους χώρους των VIP. Πιθανότατα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ να ειδοποιήθηκε από το Covid-19 NHS app, μια εφαρμογή που δείχνει όσους νοσούν από κορονοϊό και ειδοποιεί τον χρήστη στο κινητό ότι βρίσκονται κοντά του.

Επόμενο δημοσίευμα της Daily Mail - με φωτογραφίες- ξεκαθαρίζει ότι η Δούκισα ενημερώθηκε προσωπικά και όχι μέσα από την εφαρμογή.

Η στιγμή που φυγαδεύουν την Κέιτ Μίντλετον από το γήπεδο

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι άτομο από την ασφάλειά της, την πλησίασε στις κερκίδες και της είπε να αποχωρήσει αμέσως από το Royal Box, καθώς είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού. Φωτογραφίες, δείχνουν ότι η Κέιτ έφυγε από το All England Club στις 5 μ.μ. την Παρασκευή - πολύ νωρίτερα από ό,τι έκανε τα προηγούμενα χρόνια - και έχασε τον αγώνα του καλού φίλου της Άντι Μάρεϊ.

Η ίδια φαίνεται πως ειδοποιήθηκε με το που πήρε τη θέση της δίπλα στον Δούκα του Κεντ και μπροστά από τον βρετανό γυμναστή Τζο Γουίκς, και φυγαδεύτηκε «αμέσως», σύμφωνα με τους Times. Η Κέιτ Μίντλετον περνάει ... δύσκολα με τα αυστηρότατα μέτρα της καραντίνας που ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον, καθώς αν και έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου, έκανε 4 τεστ κορονοϊού που ήταν αρνητικά και δεν είχε συμπτώματα την περασμένη εβδομάδα, πρέπει να βρίσκεται σε περιορισμό για 10 ημέρες.

Στο παλάτι βρίσκεται απολύτως απομονωμένη και δεν μπορεί να βγει καθόλου μέχρι να τελειώσει η καραντίνα της. Δεν επιτρέπεται να έχει επισκέπτες, ούτε συγγενείς ούτε φίλους και η σύσταση είναι να αποφεύγει την επαφή ακόμα και με άτομα της στενής οικογένειάς της που ζει μαζί τους στο ίδιο σπίτι.

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Πολέμη: Με τα κοινωνικά καλούπια γινόμαστε ανασφαλείς και χάνουμε την ταυτότητά μας

Μόνικα Μπελούτσι: Ποζάρει για πρώτη φορά με την 16χρονη κόρη της - «Η Ντέβα μου μοιάζει πολύ»

Vera Wang όπως Μπένζαμιν Μπάτον: Η σχεδιάστρια μόδας έκλεισε τα 72 και όλοι απόρησαν

καραντίναΚέιτ ΜίντλετονΚορονοϊόςΓουίμπλεντον