Lifestyle|07.07.2021 14:22

Britney Spears: Παραιτήθηκε μετά από 25 χρόνια ο μάνατζέρ της - Όσοι φταίνε να πληρώσουν

Newsroom

Ήταν ο σημαντικότερος άνθρωπος στην επαγγελματική πορεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) τα τελευταία 25 χρόνια. Ο Λάρι Ρούντολφ (Larry Rudolph), ο οποίος βοήθησε την Μπρίτνεϊ να εξασφαλίσει το πρώτο δισκογραφικό της συμβόλαιο δήλωσε ότι όταν έμαθε «την πρόθεση της σταρ να μην τραγουδήσει ξανά» αποφάσισε να παραιτηθεί.

Η κίνηση έρχεται δύο εβδομάδες αφού η τραγουδίστρια κατέθεσε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ότι «στο παρελθόν εξαναγκάστηκε να εργαστεί χωρίς τη θέλησή της». «Όσοι φταίνε για όσα πέρασα πρέπει να πληρώσουν» είπε η Μπρίτνεϊ στην κατάθεσή της για την κηδεμονία αναφερόμενη και στο μάνατζμεντ της καριέρας της. 

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι μόνο η Britney Spears - 8 διάσημοι που είχαν τοξικές σχέσεις με τους γονείς τους

«Έχουν περάσει πάνω από δυόμισι χρόνια από τότε που η Μπρίτνεϊ και εγώ επικοινωνήσαμε τελευταία φορά. Με πληροφόρησε ότι ήθελε να κάνει μία παύση από την δουλειά», έγραψε ο Ρούντολφ. «Σήμερα, συνειδητοποίησα ότι η Μπρίτνεϊ έχει εκφράσει την πρόθεσή της να αποσυρθεί. Ως μάνατζέρ της, πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον της Μπρίτνεϊ να παραιτηθώ από την ομάδα της, καθώς δεν χρειάζονται πλέον οι επαγγελματικές υπηρεσίες μου».

«Ενημέρωσα και τον πατέρα της - Δεν είχα καμία σχέση με το καθεστώς επιτήρησης»

Ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί με επιστολή του στον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, και στον προσωρινό διαχειριστή Τζόντι Μοντγκόμερι.

Ο Ρούντολφ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν πήρε ποτέ μέρος στο “καθεστώς επιτήρησης” και “κηδεμονίας” της ζωής της», και είπε ότι ήταν «πολύ περήφανος για αυτά που καταφέραμε μαζί τα τελευταία 25 χρόνια». «Εύχομαι στην Μπρίτνεϊ υγεία και ευτυχία και θα είμαι παρών για αυτήν αν με χρειαστεί ξανά,» κατέληξε.

Υπήρξε μάνατζερ της Μπρίτνεϊ για σχεδόν ολόκληρη την καριέρα της, από τότε που η μητέρα της, Λιν Σπίαρς ζήτησε τη γνώμη του για το ταλέντο της. Εκείνη την εποχή, ήταν δικηγόρος της μουσικής βιομηχανίας, με πελάτες, όπως οι Backstreet Boys, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέσικα Σίμπσον. Εντυπωσιάστηκε από το ταλέντο της 15χρονης τότε Σπίαρς και της έδωσε να τραγουδήσει ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι της Τόνι Μπράξτον. Ο ίδιος το έστειλε σε 4 δισκογραφικές εταιρείες.

T

Oops! I Did It Again - «Την ξέρω τα 2/3 της ζωής της»

Έκλεισε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο με την Jive Records όταν την άκουσαν να τραγουδάει το «I Have Nothing» της Γουίτνεϊ Χιούστον και έτσι τον Μάρτιο του 1998 η Μπρίτνεϊ σε στούντιο της Στοκχόλμης ηχογράφησε το πρώτο της άλμπουμ μαζί με καταξιωμένους παραγωγούς. Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές επιτυχίες όπως το «Baby One More Time», «Oops! I Did It Again».

Τον Μάιο του 2019, ο Ρούντολφ είχε δηλώσει στην Variety: «Είμαι μαζί της τα δύο τρίτα της ζωής της. Την κοιτάζω σαν να κοιτάζω τη δική μου κόρη».

 

Britney Spears: Με δικαστική απόφαση, παραμένει στα χέρια του πατέρα της η κηδεμονία της

Το δικαστήριο αποφάσισε πως προς το παρόν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα συνεχίζει να βρίσκεται υπό τα «δεσμά» της κηδεμονίας του πατέρα της και να ελέγχει κάθε σημαντική απόφασή της. Πριν από μερικές ημέρες, η ποπ τραγουδίστρια απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη προκειμένου να αφαιρεθεί από τον πατέρα της η νομική δυνατότητα να ασκεί έλεγχο πάνω στην περιουσία και τα ζητήματα της καριέρας της.

Ο 68χρονος Τζέιμι Σπίαρς (Jamie Spears) διαχειρίζεται νομικά τις υποθέσεις της κόρης του τα τελευταία 12 χρόνια, είναι ο μάνατζέρ της, ο οικονομικός της διαχειριστής και εκείνος που αποφασίζει για όλα. Ακόμα και για τον αν θα μείνει έγκυος! Η Μπρίτνεϊ - που κλείνει τα 40 φέτος - αποκάλυψε ως κακοποιητικό τον πατέρα της, τον άνθρωπο που ο νόμος έχει διορίσει κυρίαρχο της ζωής της, από τότε που η σταρ είχε χάσει τον έλεγχο με το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες στο τέλος της προηγούμενης δεκαετίας. 

Το είδος της νομικής επιμέλειας που έχει αναλάβει ο πατέρας της τραγουδίστριας είναι ένας τύπος κηδεμονίας που ορίζεται από δικαστήριο και προορίζεται για άτομα που δεν μπορούν πλέον να λαμβάνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους, συνήθως ηλικιωμένα και άτομα με αναπηρία. Για 13 χρόνια, ο πατέρας της μανατζάρει μια περιουσία 60 εκατομμυρίων δολ. Εδώ κι έναν χρόνο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατέστησε σαφές μέσω του δικηγόρου της ότι δε θέλει να συνεχιστεί αυτός ο εφιάλτης που έχει καταστρέψει την ψυχική της υγεία.

Σύμφωνα με τη Mirror η μαράια Κάρεςι, η Μάιλι Σάιρους, η Κέιτι Πέρι και η Κριστίνα Αγκιλέρα θα στηρίξουν επισήμως τον αγώνα της Μπρίτνεϊ, ενώ οι φανς της ποπ σταρ συνεχίζουν να ποστάρουν στο hashtag του κινήματος #FreeBritney.  

T

Η επόμενη ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της Σπίαρς έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουλίου.

Όλες οι ειδήσεις

Kate Middleton - Γουίμπλεντον: Η στιγμή που τη φυγαδεύουν γιατί ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού

Κατερίνα Πολέμη: Με τα κοινωνικά καλούπια γινόμαστε ανασφαλείς και χάνουμε την ταυτότητά μας

Μόνικα Μπελούτσι: Ποζάρει για πρώτη φορά με την 16χρονη κόρη της - «Η Ντέβα μου μοιάζει πολύ»

Vera Wang όπως Μπένζαμιν Μπάτον: Η σχεδιάστρια μόδας έκλεισε τα 72 και όλοι απόρησαν

Μπρίτνεϊ Σπίαρςκακοποίησηκηδεμονίαμάνατζερ