Lifestyle|09.07.2021 08:59

Robbie Williams: Χαμός στη Μύκονο με τον ποπ σταρ - Καραντίνα στην Καραϊβική

Newsroom

Ο ποπ σταρ Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) διασκέδασε στο νησί των Ανέμων όπως αποκάλυψε «Mykonos Live TV». Ο 47χρονος δημοφιλής τραγουδιστής που αγαπάει τις ομορφιές της χώρας μας και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης πανδημίας σε πλήρη απομόνωση στο σπίτι του από όπου έκανε συχνά Instagram live μεταδόσεις, διασκέδασε στην Παράγκα με την παρέα του. 

Πρόκειται για άλλο ένα διάσημο όνομα που επέλεξε τη χώρα μας για διακοπές μετά τους: Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ, Ντέμι Μουρ και Ράμερ Γουίλις, Κέιτ Χάντσον, Νικόλ Σέρζινγκερ, Τομ Χανκς, Τζεφ Μπέζος καλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Νάζου από τη Μύκονο, ο Robbie ήρθε με την οικογένειά του σε ένα υπερπολυτελές σκάφος. Δεν μπορούσε να τον φωτογραφίσει κάποιος, και οι άνδρες της ασφάλειάς του φρόντισαν αυστηρά κανείς να μην πάρει λήψεις. «Ο σταρ έχει μια κάποια... αγοραφοβία και δεν τα πάει και πολύ καλά με τον πολύ κόσμο» είπε ο Πέτρος Νάζος.   

Διαβάστε επίσης: Ντέμι Μουρ, Μπίμπερ και Ορλάντο Μπλουμ - Λαμπεροί σταρς κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

Νόσησε με κορονοΐό - Καραντίνα στην Καραϊβική

Τον Ιανουάριο του 2021 ο Robbie ήταν θετικός στον κορονοϊό Ο καλλιτέχνης μαζί με τη γυναίκα του, Αίντα Φιλντ και τα τέσσερα παιδιά τους απομονώθηκαν  για 14 μέρες σε μία πολυτελή βίλα στην Καραϊβική, η οποία κόστιζε 120.000 ευρώ την εβδομάδα.

«Έχει περιοριστεί στη βίλα όπου μένει μαζί με την οικογένειά του. Δεν είναι και το χειρότερο μέρος του πλανήτη που θα μπορούσε να μπει σε καραντίνα, αν και δεν μπορεί να πάει στην παραλία. Θα πρέπει να βρίσκεται σε απομόνωση για 14 ημέρες» είχε δηλώσει πηγή από το κοντινό περιβάλλον του Robbie Williams (Ρόμπι Γουίλιαμς).

T

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς απέρριψε την πρόταση να γίνει ο τραγουδιστής των Queen

Εξαιτίας της χαμηλής του αυτοπεποίθησης ο Ρόμπι Γουίλιαμς απέρριψε την πρόταση του να γίνει ο τραγουδιστής των Queen. Όπως αποκάλυψε ο Βρετανός ποπ σταρ, πριν από μερικά χρόνια είχε συνεργαστεί με τον Μπράιαν Μέι και τον Ρότζερ Τέιλορ για την επανεγγραφή του τραγουδιού «We Are The Champions», το 2001, για την ταινία «A Knight's Tale».

Μετά από αυτή τη συνεργασία τα δύο μέλη του συγκροτήματος ζήτησαν από τον Γουίλιαμς να γίνει αυτός ο διάδοχος του Φρέντι Μέρκιουρι. Μιλώντας στο SiriusXM ο τραγουδιστής είπε: «Αν και είμαι πολύ σίγουρος μπροστά στο μικρόφωνο, έχω πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Και σκέφτηκα να τους προστατέψω από το θράσος μου, ακόμη και του να βγω στη σκηνή και να είμαι το ίδιο καλός με τον Φρέντι Μέρκιουρι. Είναι, για μένα, σαν άγγελος. Είναι θεός. Ήταν απλά πάρα πολύ τρομακτικό».

Όλες οι ειδήσεις

Χρήστος Μάστορας: Το μήνυμα για το εμβόλιο και τον κορονοϊό - «Φοβήθηκα να πω την άποψή μου»

Νίκος Βέρτης: Δεν πρόλαβε να κάνει covid free πρεμιέρα και έκλεισε λόγω των μέτρων

Κατερίνα Πολέμη: Με τα κοινωνικά καλούπια γινόμαστε ανασφαλείς και χάνουμε την ταυτότητά μας

Jessica Springsteen: Αμαζόνα η κόρη του ροκ σταρ - Έτοιμη για τους Ολυμπιακούς στο Τόκιο

ΜαλακάσατραγουδιστήςΡόμπι ΓουίλιαμςδιακοπέςΜύκονος