Lifestyle|10.07.2021 10:08

Η Madonna με μπλούζα Britney Spears: «Η δουλεία καταργήθηκε εδώ και πολύ καιρό»

Newsroom

Η Μαντόνα (Madonna) τάχθηκε στο πλευρό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) στη μάχη της κατά της νομικής επιμέλειας, του «καθεστώτος» κηδεμονίας από τον πατέρα της, το οποίο χαρακτήρισε «δουλεία». Η ποπ τραγουδίστρια ζήτησε, πρόσφατα, ν' απαλλαγεί από την κηδεμονία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, η Σπίαρς έδωσε μία εκρηκτική κατάθεση στο δικαστήριο καταγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι αισθάνεται ότι η κηδεμονία έχει καταστεί καταπιεστικό και ελεγκτικό όργανο εναντίον της και ότι δεν της επιτρέπεται να παντρευτεί με τον σύντροφό της Σαμ Ασγκάρι.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι μόνο η Britney Spears - 8 διάσημοι που είχαν τοξικές σχέσεις με τους γονείς τους

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Madonna, η οποία συνεργάστηκε με τη Μπρίτνεϊ στο τραγούδι του 2003 «Me Against the Music», δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μπλουζάκι που αναγράφει «Britney Spears». «Πρόκειται για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Μπρίτνεϊ ερχόμαστε να σε βγάλουμε από τη φυλακή» γράφει η «βασίλισσα της ποπ».

«Δώστε σε αυτήν τη γυναίκα τη ζωή της» πρόσθεσε η Madonna. «Άνοιξε την καρδιά σου. Η δουλεία καταργήθηκε εδώ και πολύ καιρό! Θάνατος στην άπληστη πατριαρχία που το κάνει αυτό στις γυναίκες για αιώνες» συμπλήρωσε.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δημοσίευσε γυμνή φωτογραφία στο Instagram

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει μία γυμνή εικόνα που δημοσίευσε η Μπρίτνεϊ στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Η τραγουδίστρια φαίνεται ότι έχει βγάλει τη φωτογραφία στο μπάνιο της και η σέλφι έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 2,2 εκατ. like και χιλιάδες σχόλια. Ορισμένοι θαυμαστές της, όμως, έφτασαν στο σημείο να εκφράσουν αμφιβολίες για το αν η γυναίκα, που φαίνεται στην εικόνα, είναι όντως η Μπρίτνεϊ, λέγοντας ότι λείπει το τατουάζ στη μέση της, ένα μικρό ξωτικό.

T

Σε νέα της ανάρτηση, η ποπ τραγουδίστρια έγραψε ότι είναι εκείνη στη φωτογραφία και αφαίρεσε μέσω επεξεργασίας το τατουάζ από τον αυχένα της για να δει πως θα φαινόταν καθαρός. Παράλληλα, δεν έκρυψε τον θυμό της για τους haters, τονίζοντας τους ότι μπορούν να της φιλήσουν τον πισινό.

«Εντάξει, λοιπόν, αφαίρεσα με επεξεργασία της φωτογραφίας το τατουάζ από το λαιμό μου επειδή ήθελα να δω πως θα έδειχνε καθαρός. Ναι, μου αρέσει περισσότερο έτσι. Όσο εσείς οι τύποι μιλάτε πίσω από την πλάτη μου, εγώ προχωρώ μπροστά και προς τους haters μπορείτε να φιλήσετε τον πισινό μου».

T

Παραιτήθηκε μετά από 25 χρόνια ο μάνατζέρ της

Ήταν ο σημαντικότερος άνθρωπος στην επαγγελματική πορεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς τα τελευταία 25 χρόνια. Ο Λάρι Ρούντολφ (Larry Rudolph), ο οποίος βοήθησε τη Μπρίτνεϊ να εξασφαλίσει το πρώτο δισκογραφικό της συμβόλαιο δήλωσε ότι όταν έμαθε «την πρόθεση της σταρ να μην τραγουδήσει ξανά» αποφάσισε να παραιτηθεί.

Διαβάστε επίσης: Κριστίνα Αγκιλέρα: Στο πλευρό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς - «Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει το δικαίωμα στην ευτυχία»

«Έχουν περάσει πάνω από δυόμισι χρόνια από τότε που η Μπρίτνεϊ και εγώ επικοινωνήσαμε τελευταία φορά. Με πληροφόρησε ότι ήθελε να κάνει μία παύση από την δουλειά», έγραψε ο Ρούντολφ. «Σήμερα, συνειδητοποίησα ότι η Μπρίτνεϊ έχει εκφράσει την πρόθεσή της να αποσυρθεί. Ως μάνατζέρ της, πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον της Μπρίτνεϊ να παραιτηθώ από την ομάδα της, καθώς δεν χρειάζονται πλέον οι επαγγελματικές υπηρεσίες μου».

Ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί με επιστολή του στον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, και στον προσωρινό διαχειριστή Τζόντι Μοντγκόμερι. Ο Ρούντολφ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν πήρε ποτέ μέρος στο “καθεστώς επιτήρησης” και “κηδεμονίας” της ζωής της», και είπε ότι ήταν «πολύ περήφανος για αυτά που καταφέραμε μαζί τα τελευταία 25 χρόνια». «Εύχομαι στην Μπρίτνεϊ υγεία και ευτυχία και θα είμαι παρών για αυτήν αν με χρειαστεί ξανά» κατέληξε.

Όλες οι ειδήσεις

Χρήστος Μάστορας: Το μήνυμα για το εμβόλιο και τον κορονοϊό - «Φοβήθηκα να πω την άποψή μου»

Sharon Stone: Ο σκηνοθέτης του Bασικού Ενστίκτου ξεκαθαρίζει «Ήξερε τι θα φαινόταν στο σταυροπόδι»

Πριγκίπισσα Charlene: Σενάρια για την υγεία της με απανωτές επεμβάσεις - Άφαντη από το Μονακό

Μπρίτνεϊ ΣπίαρςMadonnaΜαντόναδικαστήριοανθρώπινα δικαιώματα