Lifestyle|10.07.2021 10:31

Γιάννης Κουκουράκης: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες - «Είναι μια μέρα μουδιασμένη»

Newsroom

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Γιάννης Κουκουράκης, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του φίλη, Χρυσούλα. Ο ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» την αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, που συνοδευόταν με μια φωτογραφία της.

«Σήμερα είναι μια μέρα μουδιασμένη. Μια μέρα Βαριά. Σήμερα σε αποχαιρετούμε. Και δεν το πιστεύουμε. Χρυσούλα μας. Κορίτσι μου καλό και αγαπημένο. Αγαπημένο μας πλάσμα. Χρυσούλα μου, καλό σου ταξίδι φιλαράκι μου. Ήταν μεγάλη μου τιμή να είσαι το φιλαράκι μου. Μεγάλη. Πολύ. Όσοι σε ξέρουμε, το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Ήταν μεγάλη τύχη να είσαι κομμάτι της ζωής μας. Και θα είσαι. Γιατί οι φιλίες κρατούν για πάντα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές μας. Και εκείνη την κουβέντα που κάναμε σπίτι μου, όταν ανταμώσαμε. Πόσο γελάσαμε τότε. Σήμερα χάσαμε ένα δικό μας παιδί-διαμάντι. Μια ψυχάρα, τόσο ροκ, όσο λίγες. Έναν υπέροχο άνθρωπο. Καλό δρόμο φιλαράκι μου προς το φως, γιατί μόνο προς τα εκεί θα μπορούσες να πας. Μόνο στο φως. Σε αγαπάμε πολύ. Πάρα πολύ Χρυσούλα μου. Φιλαράκι μου καλό. Όχι αντίο» έγραψε ο Γιάννης Κουκουράκης.

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Madonna με μπλούζα Britney Spears: «Η δουλεία καταργήθηκε εδώ και πολύ καιρό»

Χρήστος Μάστορας: Το μήνυμα για το εμβόλιο και τον κορονοϊό - «Φοβήθηκα να πω την άποψή μου»

Sharon Stone: Ο σκηνοθέτης του Bασικού Ενστίκτου ξεκαθαρίζει «Ήξερε τι θα φαινόταν στο σταυροπόδι»

Πριγκίπισσα Charlene: Σενάρια για την υγεία της με απανωτές επεμβάσεις - Άφαντη από το Μονακό

Άγριες μέλισσεςinstagramΓιάννης Κουκουράκηςθάνατος