Lifestyle|10.07.2021 14:25

Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Συναντήθηκαν στην Πάτμο έπειτα από δύο χρόνια για τη βάφτιση του Κικίλια junior

Newsroom

Περήφανοι γονείς είναι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας από την στιγμή που κράτησαν στην αγκαλιά τους, τον καρπό του έρωτα τους. Ο Παναγιώτης - Αντώνιος, όπως είναι το όνομα του μωρού τους, γεννήθηκε ανήμερα Χριστουγέννων και έκλεισε τον δικό τους κύκλο ευτυχίας.

Πλέον, ο μικρός είναι έτοιμος να βαπτιστεί, με το Μυστήριο να είναι προγραμματισμένο να γίνει στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης στο νησί της Πάτμου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον υπουργό Υγείας και την παρουσιάστρια με φιλία κι εκτίμηση ετών.

Η Τζένη βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο αγαπημένο της νησί και προετοίμαζε τις λεπτομέρειες για τη βάπτιση του μωρού. Στο πλευρό της είναι οι κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Τα δύο κορίτσια είχαν να βρεθούν από κοντά δύο χρόνια, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. «Δύο χρόνια μετά» έγραψε η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου κι ανέβασε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την αδερφή της.

Με αυστηρά μέτρα και ελάχιστους παρευρισκόμενους

Στη βάφτιση του Κικίλια junior είναι καλεσμένα μόλις 30 άτομα, μεταξύ αυτών, ο προπονητής μπάσκετ Ηλίας Καντζούρης, η επιχειρηματίας Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος, οι οποίοι είναι οι νονοί του μωρού. Μετά το τέλος του Μυστηρίου, οι καλεσμένοι μαζί με την οικογένεια θα δειπνήσουν σε μία παραδοσιακή ταβέρνα.

Το ζευγάρι, σε επιστολή τους προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του Μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κ.λπ., καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλον χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε ν' αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Σας ευχαριστούμε, Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού».

Επίσης, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ζήτησαν από τους φίλους τους, αντί δώρου, να κάνουν δωρεά για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Όλες οι ειδήσεις

Σωκράτης Μάλαμας για τροχαίο στη Νίκαια: «Δεν μπορώ να το χωνέψω» - Συγκίνησε στο Κατράκειο

Η Madonna με μπλούζα Britney Spears: «Η δουλεία καταργήθηκε εδώ και πολύ καιρό»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο Λιβάνης δεν θέλει να έχει επαφές μαζί μου» - Γιατί χώρισε με τον Σάκη

Γιάννης Κουκουράκης: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες - «Είναι μια μέρα μουδιασμένη»

Τζένη ΜπαλατσινούΠάτμοςβάπτισηΒασίλης ΚικίλιαςΑμαλία Κωστοπούλου