Lifestyle|11.07.2021 11:20

Demi Moore: Έγινε νονά στην Κρήτη – Εικόνες από το χολιγουντιανό μυστήριο

Newsroom

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore), η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας τις ομορφιές των νησιών, έγινε νονά στην Κρήτη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα εμβληματικό σημείο του νησιού, στον Ξερόκαμπο Σητείας, στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου.

Το ζεύγος Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου βάπτισαν την κόρη τους, η οποία πήρε τ’ όνομα Αριάδνη - Ζωή. Εκτός από την διάσημη ηθοποιό, η μικρή έχει άλλες δύο νονές, τη Χριστίνα Ψιλλίδου, σύζυγος του Δημήτρη Ψιλλίδη, χρόνια investment banker στο Λονδίνο και τη Βερόνικα Φραντζέσκου, σύζυγος του ιδιοκτήτη του Nammos. Και οι τρεις φορούσαν στεφάνια με λουλούδια στα μαλλιά τους.

Demi Moore: Βόλτα στην Αθήνα για ψώνια και ξενάγηση στο Ολυμπιακό Μουσείο

Γνωστή για το πάθος που έχει με τα αγωνίσματα της γυμναστικής η Ντέμι Μουρ με την ευκαιρία της παρουσίας της στην Ελλάδα για τις διακοπές της, δε θα μπορούσε ν' αντισταθεί στον πειρασμό να επισκεφθεί το Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας. Μαζί με την κόρη της Ράμερ Γουίλις προσκλήθηκαν από την Επιτροπή Ανάπτυξης και Προώθησης της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και ξεναγήθηκαν στις αίθουσες του Μουσείου, μαζί με τους αθλητές και τις αθλήτριες, θαυμάζοντας τους χώρους και τα εκθέματα. Εξερχόμενες δήλωσαν ενθουσιασμένες και εντυπωσιασμένες από το «Ολυμπιακό λίκνο» και μίλησαν με εγκωμιαστικά λόγια για το σύγχρονο βιωματικό μουσείο.

Σημαντικό ρόλο στην έλευση της σταρ του Χόλιγουντ στην Ελλάδα έπαιξε το μέλος του Συμβουλίου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής και πρώην αθλήτρια Αθανασία Λαμπροπούλου, η οποία είναι προσωπική φίλη με τη Ντέμι Μουρ.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να μου δοθεί η δυνατότητα αυτής της εμπειρίας να επισκεφθώ το νέο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας σήμερα, και όχι απλώς να μάθω για την ιστορία με τέτοια λεπτομέρεια αλλά και να το μοιραστώ με τόσους πολλούς εκπληκτικούς Ολυμπιονίκες που είναι μέρος της πλούσιας Ελληνικής ιστορίας. Μια ιστορία που οδήγησε την παράδοση εδώ που είναι σήμερα. Είμαι ευγνώμων προς την όμορφη φίλη μου και αθλήτρια Ολυμπιακών Αγώνων, Αθανασία Λαμπροπούλου η οποία μοιράστηκε την εμπειρία με εμένα και με την κόρη μου Ράμερ» ανέφερε η Ντέμι Μουρ.

Από τις ξεχωριστές στιγμές της επίσκεψης ήταν η συνάντηση των δύο σταρ του Χόλιγουντ με Έλληνες Ολυμπιονίκες της γυμναστικής όπως ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Δημοσθένης Ταμπάκος, η Ειρήνη Αϊνδιλή, Χαρά Καρυάμη, η Εύα Χριστοδούλου, η Κλέλια Πανταζή, ο Αντώνης Τανταλίδης και ο Απόστολος Κουταβάς παρουσία και της προέδρου του Ολυμπιακού Μουσείου Μαρία Παπαϊωάννου. Μάλιστα όταν ο Μελισσανίδης είπε στη Ντέμι Μουρ πως κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Ατλάντα προκάλεσε το ξάφνιασμα της χολιγουντιανής ντίβας, η οποία αποκάλυψε πως ήταν στις εξέδρες του Georgia Dome και θυμήθηκε όλες τις μεγάλες στιγμές.

T

Rumer Willis: Με τη μαμά Demi Moore «σαρώνουν» τη Σαντορίνη - Τα σχόλια για το σώμα της

Μετά τη σύντομη παραμονή της στην Αθήνα, η Ντέμι Μουρ βρέθηκε στη Σαντορίνη μαζί με τη Ράμερ Γουίλις. Ωστόσο, η 32χρονη ηθοποιός πριν φτιάξει τις βαλίτσες της για την Ελλάδα, είχε δεχτεί αρνητικά σχόλια για τα κιλά της. «Για να ξεκαθαρίσω, εάν όντως είχα κάποιο θέμα με το φαγητό (με το οποίο ευτυχώς δεν έχω), το να γράφεται στα σχόλια ότι είμαι πολύ αδύνατη ή ότι πρέπει να φάω, δεν είναι χρήσιμο και είναι εξαιρετικά προσβλητικό. Αν πραγματικά ανησυχούσατε για την υγεία μου και για την ευημερία μου, μπορείτε να στείλετε ένα DM και να κάνουμε μια ιδιωτική συζήτηση, αντί να δημοσιεύετε ντροπιαστικά σχόλια».

T
T

Η Ράμερ, η οποία διαθέτει 1,1 εκατομμύρια οπαδούς στα Instagram και Twitter, δημοσιεύει διαρκώς πόζες της από τις διακοπές, δείχνοντας άφοβα το κορμί της με μαγιό και διαφημίζοντας σε όλους το πόσο τέλεια περνάει με τη μαμά της. «Το Red Bull της μαμάς πάντα προσπαθεί να μου κλέψει τη λάμψη» έγραψε σε μία από τις φωτογραφίες της που ποζάρει μαζί με τη Ντέμι Μουρ και με φόντο τη Σαντορίνη.

T

Όλες οι ειδήσεις

Ηλίας Μπόγδανος: Θετικός στον κορονοϊό - «Δεν είχαμε εμβολιαστεί λόγω Survivor»

Δήμος Αναστασιάδης: Νόμιζαν όλοι ότι είχα μπλέξει με ναρκωτικά, στεναχωρήθηκα

Άγριες Μέλισσες: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ του τρίτου κύκλου - «Οποιος κυκλοφορεί, πυροβολείται»

Melisa Döngel: «Ο πατέρας μου με κακοποιούσε σεξουαλικά» - Κύμα συμπαράστασης για την ηθοποιό του Elif

Ντέμι ΜουρΧόλιγουντβάπτισηΚρήτη