Lifestyle|11.07.2021 16:21

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Αγκαλιά με τον γιο τους μετά τη βάπτιση στην Πάτμο

Newsroom

Περήφανοι γονείς είναι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας από την στιγμή που κράτησαν στην αγκαλιά τους, τον καρπό του έρωτα τους. Ο Παναγιώτης - Αντώνιος, όπως είναι το όνομα του μωρού τους, γεννήθηκε ανήμερα Χριστουγέννων και έκλεισε τον δικό τους κύκλο ευτυχίας.

Η βάπτιση του έγινε στην Πάτμο, στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης. Το ζευγάρι διάλεξε για την τέλεση του Μυστηρίου τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον υπουργό Υγείας και την παρουσιάστρια με φιλία κι εκτίμηση ετών.

Η Τζένη βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στο αγαπημένο της νησί για τις προετοιμασίες της βάπτισης. Στο πλευρό της είναι οι κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Τα δύο κορίτσια είχαν να βρεθούν από κοντά δύο χρόνια, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού

T

Στη βάφτιση του Κικίλια junior ήταν καλεσμένα μόλις 30 άτομα, μεταξύ αυτών, ο προπονητής μπάσκετ Ηλίας Καντζούρης, η επιχειρηματίας Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος, οι οποίοι είναι οι νονοί του μωρού. Μετά το τέλος του Μυστηρίου, οι καλεσμένοι μαζί με την οικογένεια δείπνησαν σε μία παραδοσιακή ταβέρνα.

Πριν από λίγη ώρα, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram στιγμιότυπα από τη βάφτιση του μικρού και έδειξαν για πρώτη φορά το πρόσωπο του μωρού.

T

Όλες οι ειδήσεις

Demi Moore: Έγινε νονά στην Κρήτη – Εικόνες από το χολιγουντιανό μυστήριο

Ηλίας Μπόγδανος: Θετικός στον κορονοϊό - «Δεν είχαμε εμβολιαστεί λόγω Survivor»

Δήμος Αναστασιάδης: Νόμιζαν όλοι ότι είχα μπλέξει με ναρκωτικά, στεναχωρήθηκα

La Casa de Papel: Ο Pedro Alonso απαγγέλλει στο αρχαίο θέατρο της Μήλου - Ενθουσιασμένος με την Ελλάδα

βάπτισηΤζένη ΜπαλατσινούΠάτμοςΒασίλης Κικίλιας