Lifestyle|11.07.2021 17:02

Eros Ramazzotti: Δροσερές βουτιές στη Μύκονο - Για φαγητό με φίλους σε γνωστό beach bar restaurant

Newsroom

Στη Μύκονο για διακοπές βρίσκεται ο Eros Ramazzotti. Ο Ιταλός τραγουδιστής δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το νησί των Ανέμων, αφού είχε βρεθεί και το καλοκαίρι του 2017 λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης, αλλά και το 2018 για οικογενειακές διακοπές. Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε στο beach bar restaurant Lohan στο Καλό Λιβάδι, όπου πήγε για μπάνιο και φαγητό με φίλους.

Πριν από δύο χρόνια, ο 58χρονος καλλιτέχνης πήρε διαζύγιο από το μοντέλο Marica Pellegrinelli, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Γνωρίστηκαν το 2009 και μερικά χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Palazzo Reale στο Μιλάνο. «Ηταν 10 υπέροχα χρόνια, μαζί δημιουργήσαμε μια πολύ όμορφη οικογένεια και ήμασταν ευτυχισμένοι» είχαν αναφέρει σε ανακοίνωσή τους, προσπαθώντας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

T
T

Για την ιστορία, ο Eros Ramazzotti έχει κάνει έναν ακόμα γάμο, με το μοντέλο Μισέλ Χούντζιγκερ (Michelle Hunziker), από τον οποίο έχει μια ακόμα κόρη, την Aurora. Η Μισέλ γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1977 στο Λουγκάνο της Ελβετίας. Με Ολλανδέζα μητέρα και Γερμανό πατέρα, η Μισέλ ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τον χορό, αλλά και τον αθλητισμό. Σε μικρή ηλικία όμως έχασε τον πατέρα της, οπότε μαζί με τη μητέρα της μετακόμισαν στο Μιλάνο. Εκεί ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και την τηλεόραση, ενώ όταν ήταν μόλις 19 παρουσίασε το δικό της show στην ιταλική κρατική τηλεόραση.

T

Στα 19 της ήταν που γνώρισε και αρραβωνιάστηκε τον Eros Ramazzotti, αλλά χώρισαν το 2002. Έχει πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες διεθνών οίκων μόδας, όπως ο Armani και ο Roccobarocco και έχει παίξει και σε τηλεοπτικές σειρές. Στην Ιταλία θεωρείται μια από τις πιο σέξι γυναίκες της showbiz και φυσικά όπου βρεθεί τραβά τα βλέμματα σαν μαγνήτης.

T

Όλες οι ειδήσεις

Demi Moore: Έγινε νονά στην Κρήτη – Εικόνες από το χολιγουντιανό μυστήριο

Ηλίας Μπόγδανος: Θετικός στον κορονοϊό - «Δεν είχαμε εμβολιαστεί λόγω Survivor»

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Αγκαλιά με τον γιο τους μετά τη βάπτιση στην Πάτμο

La Casa de Papel: Ο Pedro Alonso απαγγέλλει στο αρχαίο θέατρο της Μήλου - Ενθουσιασμένος με την Ελλάδα

τραγουδιστήςδιακοπέςΜύκονοςEros Ramazzotti