Lifestyle|13.07.2021 11:25

Adele: Ποζάρει με φανέλα της Eθνικής Αγγλίας - «Μας κάνατε περήφανους, μας ενώσατε»

Newsroom

Tο σχεδόν κατάμεστο Γουέμπλεϊ, παρουσία 67.000 θεατών, τραγουδούσε it's coming home (έρχεται σπίτι) για χάρη της Αγγλίας, αλλά οι Ιταλοί ήταν εκείνοι που στο φινάλε βροντοφώναξαν it's coming... Rome. Η Ιταλία κατάφερε να είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης καθώς έπειτα από έναν συγκλονιστικό τελικό στο Euro 2020 που έληξε ισόπαλος 1-1 στα 120' και κρίθηκε στα πέναλτι, επικράτησε 3-2 των (ξανά) άστοχων Αγγλων και βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά τον τίτλο του 1968.

Λίγες ώρες πριν όμως, η Adele δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, εκφράζοντας την υποστήριξή της στην Εθνική Αγγλίας. Η 33χρονη τραγουδιστή πόζαρε χαμογελαστή στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορώντας μία κόκκινη μπλούζα με το σήμα της ομάδας και ένα αθλητικό μαύρο κολάν.

T

«Μας κάνατε τόσο περήφανους. Φέρατε το παιχνίδι στο σπίτι μας και μας ενώσατε όλους μαζί» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα like έπεσαν βροχή από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όλες οι ειδήσεις

Ηλίας Μπόγδανος: Εμφανώς καταβεβλημένος από τον κορονοϊό - «Κορυφώνεται η αρρώστια»

Γιώργος Μαργαρίτης: Το ΚΚΕ είναι το κόμμα της αλήθειας - Ετοιμάζω ντουέτο με τον Δεληβοριά

Πρωτοψάλτη - Χατζηγιάννης: Αναβάλλονται οι συναυλίες τους - Θετικός στον κορονοϊό μουσικός της ορχήστρας

Νατάσα Κουβελά: Αντικαθιστά τη Βάλια Χατζηθεοδώρου στον «Τροχό της Τύχης» - Εικόνες από τη ζωή της

Margot Robbie: Θα είναι η live action «Barbie» - Η Greta Gerwig θα σκηνοθετήσει την ταινία

ΑντέλΕθνική ΑγγλίαςEuro 2021