Lifestyle|13.07.2021 15:50

MasterChef: Έλληνας παίκτης σε εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών - Δείτε το τρέιλερ

Newsroom

Ο Διονύσης Πρώιος, ο οποίος συμμετείχε στο «MasterChef 4», αποφάσισε να παρουσιάσει το «Dionysis Diary». Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sirina Entertainment, πρόκειται για μία σειρά εκπομπών που έχει να κάνει με τις δύο από τις καλύτερες απολαύσεις στη ζωή, το φαΐ και τον έρωτα.

Το «Dionysis Diary» θα προβάλλεται στη νέα πλατφόρμα της εταιρίας Sirinaclub.com και στο Adult Pack στο κανάλι της Sirina στην Cosmote TV. «Είμαι καλλιτέχνης από τη φύση μου! Έτσι, την πρόταση του Δημήτρη Σειρηνάκη, τον οποίο ξέρω από 15 ετών, την είδα από καλλιτεχνική σκοπιά και δεν δυσκολεύτηκα να πω το “ναι”! Περάσαμε υπέροχα στα γυρίσματα, ήταν όλοι τους επαγγελματίες και ομολογώ πως δεν είχα κανένα άγχος στις κάμερες» ανέφερε ο 57χρονος σεφ στην εφημερίδα «Espresso».

Ο Διονύσης Πρώιος έχει γεννηθεί στο Μπουένος Άιρες από Έλληνες γονείς. Στην πρώτη δοκιμασία του «MasterChef 4» για να πάρει την ποδιά, έφτιαξε την αγαπημένη συνταγή του γιου του που είναι λαζάνια, με σπανάκι και μία σάλτσα με κρέας κομμένο στο χέρι γιατί στο γιο του δεν άρεσε ο κιμάς. Ο γιος του έφυγε από τη ζωή στα 20 του χρόνια από τροχαίο δυστύχημα με μηχανή.

«Πριν από μερικά χρόνια ο γιος μου έπαθε ένα ατύχημα στη Μύκονο με τη μηχανή, όπως πολλά παιδιά που δε φοράνε κράνος και έχασε τη ζωή του» είχε δηλώσει σε συνέντευξη του. Όταν μαγειρεύει σκέφτεται πάντα το γιο του, γιατί και εκείνος ήταν σεφ και μαγείρευαν μαζί. Ήταν μαγαζί μαζί και στο τέλος κάθε σεζόν φεύγαν μαζί για τη Μύκονο.

Όλες οι ειδήσεις

Δανάη Μπάρκα: Χρήστης του Instagram την αποκάλεσε «χοντρή» - Η χιουμοριστική απάντησή της

Margot Robbie: Θα είναι η live action «Barbie» - Η Greta Gerwig θα σκηνοθετήσει την ταινία

Ελεονώρα Μελέτη: «Η Μενεγάκη είναι σαν να μην έφυγε ποτέ» - Τι αποκάλυψε για τη νέα της εκπομπή

Adele: Ποζάρει με φανέλα της Eθνικής Αγγλίας - «Μας κάνατε περήφανους, μας ενώσατε»

MasterChefΔημήτρης Σειρηνάκης