Lifestyle|14.07.2021 10:04

Χριστίνα Μπόμπα: Την κατηγορούν ότι είπε ψέματα για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Newsroom

Όλο και περισσότεροι πολίτες επιλέγουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, καθώς αποτελεί το διαβατήριο προς την ελευθερία και δίνει τη δυνατότητα για μετακινήσεις, ταξίδια και ψυχαγωγία. Έτσι, λοιπόν, η Χριστίνα Μπόμπα πήγε να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου για τον ιο και λίγη ώρα μετά μοιράστηκε την εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. 

Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την κατηγόρησαν ότι λέει ψέματα για το εμβόλιο, καθώς σε άλλο χέρι φαίνεται ότι το έκανε στη φωτογραφία που κοινοποίησε και σε άλλο στο βίντεο. Τότε, η ίδια εξήγησε πως όταν βγάζει σέλφι από το κινητό της είναι διαφορετικό απ’ όταν τραβάει μέσα από τα stories του Instagram, καθώς η εικόνα αντιστρέφεται.

Θυμίζουμε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βιώνουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς κρατάνε πλέον στην αγκαλιά τους τις δίδυμες κόρες τους. Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 πριν από λίγες ημέρες, τα δίδυμά τους δεν είναι ολόιδια.

T

«Όχι τα κουκλάκια μας δεν είναι identical twins, δεν είναι ολόιδια ή αλλιώς μονοζυγωτικά, είναι διζυγωτικά δηλαδή είναι δυο διαφορετικά αδερφάκια, τα οποία μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους μπορεί και όχι. Όπως και να είναι όμως είναι κουκλάκια!».

T

Όλες οι ειδήσεις

Κλέλια Ρένεση: Με μια ολόγυμνη φωτογραφία με την κόρη της στέλνει μήνυμα κατά της γυναικείας κακοποίησης

Δανάη Μπάρκα: Χρήστης του Instagram την αποκάλεσε «χοντρή» - Η χιουμοριστική απάντησή της

MasterChef: Έλληνας παίκτης σε εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών - Δείτε το τρέιλερ

Adele: Ποζάρει με φανέλα της Eθνικής Αγγλίας - «Μας κάνατε περήφανους, μας ενώσατε»

Χριστίνα ΜπόμπαΚορονοϊόςΣάκης Τανιμανίδηςεμβόλιο κορονοϊός