Lifestyle|19.01.2019 15:56

Φίλιππος-Power of Love: Ο Παύλος είπε σε παίκτη «Θα σε θάψω» (vid)

Newsroom

Ένταση επικράτησε στο Gala του τηλεοπτικού ριάλιτι «Power Of Love» όταν ο Αντώνης Χρόνης αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές από τον Παύλο Παπαδόπουλο μέσα στο παιχνίδι.

Όπως ειπώθηκε, ο Παύλος στα παρασκήνια του παιχνιδιού τού είπε «Θα σε θάψω εδώ μέσα», κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ίον και το ανέφερε ο Φίλιππος στα κορίτσια.

Ο Παύλος, ο οποίος άρχισε να δέχεται τα πυρά των υπόλοιπων παικτών για την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του, δεν αρνήθηκε ότι το είπε αλλά ισχυρίστηκε ότι όλο αυτό ήταν μια πλάκα.

T

H Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε τους τόνους στο live Gala όταν έμαθε για τη φράση «Θα σε θάψω» και είπε στον αέρα της εκπομπής ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες στο «Power Of Love».

Στο βίντεο που ακολουθεί οι παίκτες συζητούν τη συμπεριφορά του Παύλου. 

Ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες για τον Παύλο, με τον Ίον και τον Φίλιππο να αναφέρουν ότι έπιασε από το λαιμό μια άλλη παίκτρια, την Κατερίνα, ωστόσο και οι δύο φερόμενοι να έχουν εμπλακεί στο περιστατικό αρνήθηκαν ότι συνέβη.

Πιο δημοφιλείς παίκτες ήταν η Ζένια και ο Φίλιππος, ο οποίος κέρδισε για δεύτερη εβδομάδα τα 2.500 ευρώ, ενώ ο Γιάννης Κοπιδάκης αποχώρησε ζητώντας να πάρει τη θέση της Νέρτζη, που θα έφευγε από το ριάλιτι.

Στο επόμενο επεισόδιο του POL ο Παύλος αποκαλεί τα αγόρια ύπουλα, ενώ ένας νέος παίκτης μπαίνει για να αναστατώσει το σπίτι των κοριτσιών. 

T
Power of Love