Lifestyle|19.07.2021 13:52

Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκινητική στιγμή που τραγουδά μαζί με την κόρη του

Newsroom

Eφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας καλλιτέχνης με φανατικούς θαυμαστές που βρισκόταν στην κορυφή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για δεκαετίες. Ο «Άρχοντας της Πίστας» πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Ο τραγουδιστής βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του Μαρία λίγες μόλις μέρες πριν από τα γενέθλια του, που είναι στις 26 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσηςΤόλης Βοσκόπουλος: Τα συλλυπητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη & Τόλης Βοσκόπουλος: Τα συλλυπητήρια της Λίνας Μανδώνη

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε επιλέξει τον τελευταίο καιρό ν' απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, τον Φεβρουάριο του 2020, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο, Baraonda, καθηλώντας κάθε φορά με την ερμηνεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του λαϊκού τραγουδιστή θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15:00 από το Α’ Νεκροταφείο. Εκεί, φίλοι και συγγενείς θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Διαβάστε επίσηςΤόλης Βοσκόπουλος: Ο καλλιτεχνικός χώρος αποχαιρετά τον «Πρίγκιπα» του τραγουδιού

Η εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» παρουσίασε ένα απόσπασμα από το πρόσφατο παρελθόν με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Πρόκειται για ένα βίντεο από τη συνύπαρξή του στη σκηνή μαζί με την Μαρία Βοσκοπούλου. Πατέρας και κόρη είχαν βιώσει μια έντονη συναισθηματική στιγμή, όταν ο πετυχημένος τραγουδιστής, θέλησε να ερμηνεύσει το «Λουλουδάκι μου» για χάρη της κόρης τους, μπροστά στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου.

25 χρόνια γάμου με την Άντζελα Γκερέκου

Ο Τόλης είχε κάνει τέσσερις γάμους, ενώ στην ιστορία έχει μείνει το ειδύλλιο του με την τραγουδίστρια Δούκισσα της οποίας ήταν μουσικός και παρτενέρ της, αλλά και με τη Ζωή Λάσκαρη με την οποία έπαιξαν μαζί στο θρυλικό μιούζικαλ «Εραστές του Ονείρου». Τον Αύγουστο του 1996 ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου της Κέρκυρας με την ηθοποιό και πολιτικό Άντζελα Γκερέκου. Πέντε χρόνια μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Μαρία. Κουμπάροι ήταν ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ, καλός φίλος του Τόλη και ο επιχειρηματίας Στέργιος Βρούσγος.

Διαβάστε επίσηςΤόλης Βοσκόπουλος: «Έκλεισε» τα 80 στην αγκαλιά της Αντζελας Γκερέκου

T

Η νύφη έλαμπε μέσα στο δαντελένιο νυφικό που έφερε την υπογραφή των σχεδιαστών Χάρης – Άγγελος, ενώ το κοντοκουρεμένο wet look της άφησε εποχή καθώς χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα πρωτοποριακό. Παρόντες στον γάμο ήταν και ο Ηλίας Ψηνάκης με τον Σάκη Ρουβά.

Το πρόβλημα υγείας του

Τον περασμένο Μάιο, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε νιώσει μια δύσπνοια, καθώς έχει ένα χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα, το οποίο τον ταλαιπωρούσε. Ολο τον καιρό, μάλιστα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έμενε σπίτι του. Με το που κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, πήγε στο νοσοκομείο και έκανε μοριακό τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό. Ο τραγουδιστής είχε μείνει για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια είχε πάρει εξιτήριο.

Όλες οι ειδήσεις

Αντώνης Ρέμος για τα μέτρα στη Μύκονο: «Πετύχαμε την ανοησία της αγέλης, όχι την ανοσία»

Βανδή, Μενεγάκη και Παπανδρέου: Τα πολύκροτα διαζύγια που άφησαν εποχή

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι κορυφαίες επιτυχίες του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Όσοι αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, παίρνουν στον λαιμό τους κόσμο»

Τόλης ΒοσκόπουλοςΜαρία Βοσκοπούλου