Lifestyle|30.10.2018 09:18

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Τρίτης (30/10)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να τονίζει ζητήµατα που σχετίζονται µε το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Η αντίθεση µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι πιθανό να ανάψουν τα αίµατα στο επαγγελµατικό περιβάλλον. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες καθώς οι εντάσεις είναι πολύ πιθανές σήµερα.

Ταύρος

Είναι πιθανό να κάνεις δηµόσιες σχέσεις µε ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο θα σε κάνει εξωστρεφή. Η αντίθεση µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή καθώς µπορεί να µην καταφέρεις να είσαι διπλωµάτης σε περίπτωση που ακούσεις κάτι που δεν συµφωνείς.

Δίδυµοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι µία καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις εκκρεµότητα που σχετίζεται µε λογαριασµούς και υποχρεώσεις. Η αντίθεση µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει στις επιδιώξεις σου, καθώς θα σου χαρίσει υποµονή, επιµονή και την ικανότητα να καταλαβαίνεις πού βρίσκεται το οικονοµικό σου όφελος.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα είναι εύκολο να παρασυρθείς σε εγωιστικές συµπεριφορές οι οποίες δεν θα σε βοηθήσουν στην επικοινωνία σου. Η αντίθεση που σχηµατίζει µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει την τάση που έχεις να επιβάλλεις τα θέλω σου στους άλλους.

Λέων

Σήµερα είναι πιθανόν να νιώθεις µία αδιόρατη µελαγχολία. Η Σελήνη στον Καρκίνο σου δηµιουργεί µία προσκόλληση στο παρελθόν για αυτό προτίµησε έστω να προσκολληθείς σε ευχάριστες αναµνήσεις. Η αντίθεση µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω µπορεί να χαλάσει λίγο την αναπόλησή σου καθώς θα φέρει δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες θα σε πιέσουν.

Παρθένος

Αλλη µία ηµέρα που θα έχεις διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές µε αγαπηµένους σου φίλους έφτασε, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο δίνει το έναυσµα. Η αντίθεση που σχηµατίζει µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δηµιουργήσει την τάση να είσαι καχύποπτος/η και θα πρέπει να το κρύψεις, καθώς µπορεί να θίξει αγαπηµένα σου πρόσωπα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται µε την καριέρα σου. Η αντίθεση που σχηµατίζει µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/ή, καθώς είναι πιθανό να πάρεις λάθος αποφάσεις µόνο για να αποδείξεις πως µπορείς να φέρεις εις πέρας τα πάντα.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δηµιουργεί την ανάγκη να συλλέξεις πληροφορίες για κάτι που σε ενδιαφέρει και να το συζητήσεις µε αγαπηµένους σου ανθρώπους. Η αντίθεση µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε φέρει σε επαφή µε απόψεις εντελώς διαφορετικές από τις δικές σου που θα σου προσφέρουν µια διαφορετική οπτική.

Τοξότης

Σήµερα προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Η Σελήνη στον Καρκίνο θα σου υπενθυµίσει δυσκολίες του παρελθόντος µε αποτέλεσµα η διάθεσή σου να µην είναι και η καλύτερη. Η αντίθεση µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε προτρέπει να αφήσεις τα ζητήµατα του παρελθόντος και να ασχοληθείς µε οικονοµικά ζητήµατα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δηµιουργεί την ανάγκη να ταυτιστείς µε τους αγαπηµένους σου ανθρώπους. Η αντίθεση που σχηµατίζει µε τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως πίσω από την ανάγκη σου να ταυτιστείς µε τους άλλους κρύβεται η ανάγκη σου να τους κοντρολάρεις.

Υδροχόος

Σήµερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετό φόρτο εργασίας στη δουλειά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι βοηθητική προκειµένου να φέρεις εις πέρας κάθε εκκρεµότητα που έχεις. Η αντίθεση µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι πιθανό να πιεστείς και να σκεφτείς ακόµα και να αλλάξεις δουλειά.

Ιχθύες

Αλλη µία ηµέρα που σε ευνοεί καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο σού υπενθυµίζει πως ο έρωτας είναι κινητήριος δύναµη. Η αντίθεση που σχηµατίζει µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ίσως έχεις πιέσεις από το φιλικό σου περιβάλλον να τους ακολουθήσεις σε µια δραστηριότητα ή έξοδο που δεν σου αρέσει. Μπορείς όµως να αρνηθείς ευγενικά.

ζώδιαωροσκόπιο